Loredana Groza a mers în vizită acasă la Iulia Vântur și la Salman Khan, în India: „Ne-ați răsfățat, iar acum ne e greu să ne întoarcem acasă”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Facebook/Loredana Groza
Descriere foto: Sursă foto: Facebook/Loredana Groza

Loredana Groza și fiica ei, Elena Boncea, le-au făcut o vizită Iuliei Vântur și iubitului ei, Salman Khan, în casa lor din India. După primirea călduroasă de care au avut parte, cântăreața a ținut să le mulțumească public celor doi.

De mai bine de o săptămână, Loredana Groza și fiica ei, Elena Boncea, se află în vacanță în Mumbai. În timpul călătoriei, cele două s-au întâlnit cu Iulia Vântur, care locuiește de ani buni în India. Și pentru că sunt prietene de ani de zile, deși în ultima vreme nu au mai avut ocazia să petreacă prea mult timp împreună, cele două nu au ratat ocazia de a face poze împreună, ca mai apoi să le posteze pe rețelele sociale.

„Când se adună fetele”, a scris Loredana Groza în descrierea fotografiilor în care apare alături de Iulia Vântur.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)

Te-ar putea interesa și: Iulia Vântur vrea să îi aducă pe părinții săi în India. Ce relație are fosta prezentatoare TV cu familia lui Salman Khan

Vizita cântăreței nu s-a rezumat doar la plimbările pe străzile Indiei. Iulia Vântur a invitat-o pe Loredana Groza acasă la ea și la iubitul ei, Salman Khan, dar i-a făcut cunoștință și cu cumnatul cunoscutului actor indian.

În mediul online, cântăreața a și postat câteva fotografii alături de fiica sa, Iulia Vântur, Salman Khan și cumnatul acestuia. Loredana Groza a ținut să-și exprime recunoștința pentru primirea călduroasă oferită ei și fiicei sale.

„Vă mulțumesc Iulia Vântur și Salman Khan pentru că ne-ați primit! Și că ați fost gazde foarte bune. Casa voastră este atât de primitoare. Vă mulțumesc că ne-ați răsfățat, iar acum ne e greu să ne întoarcem acasă”, a scris Loredana Groza pe rețelele sociale.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)

Loredana Groza, declarații neașteptate despre divorțul de soțul ei, Andrei Boncea

Loredana Groza și Andrei Boncea au fost căsătoriți timp de 23 de ani, însă probleme din căsnicie i-au făcut pe cei doi să pună punct mariajului și să meargă pe drumuri separate. Invitată recent în cadrul podcastului lui Mihai Morar, cântăreața a vorbit pentru prima dată despre divorțul de fostul soț.  Cu toate astea, artista a refuzat să dezvăluie adevăratul motiv pentru care au ajuns să se despartă, refuzând să își expună public viața personală. 

„La mine nu a ajuns știrea divorțului, nu cred că e atât de accesată. Eu știu care e adevărul meu și atunci când știu care e adevărul meu, orice spun alții care n-are legătură cu adevărul acesta nu îmi pasă. E ușor să arunci cu noroi, e ușor să jignești, e ușor să faci rău. Nu dau replică, de ce să-mi consum energia? Lasă lumea să vorbească!

Mulți mi-au zis că sunt nebună, ce o să fac? Ce o să zică lumea? Că o să-mi distrug cariera, chiar și cei apropiați mi-au zis. Îmi asum această răspundere și cred că dacă toată lumea și-ar asuma răspunderea și n-ar da vina pe alții pentru eșecul pe care îl au uneori în viață, ar fi mult mai bine. Asta e problema în ziua de azi, lumea nu mai este responsabilă. Dacă e să dau un sfat oamenilor, este să fie responsabili pentru tot!”, a mărturisit Loredana Groza, în cadrul podcastului moderat de Mihai Morar.

Citește și: Loredana Groza rupe tăcerea, după ce s-a speculat că a fost amanta lui Ion Caramitru: „Eram foarte rușinată”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel