Loredana Groza, apariție spectaculoasă pe rețelele sociale. Artista și-a uimit fanii cu o ținută provocatoare

Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Facebook Loredana Groza
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Facebook Loredana Groza

Loredana Groza a avut o apariție spectaculoasă pe rețelele sociale, după ce a postat o fotografie într-o ținută uluitoare. Comentariile nu au întârziat să apară.

Loredana Groza, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din țara noastră, a reușit, din nou, să stârnească un val de reacții, după ce a postat o fotografie într-o ținută spectaculoasă, pe pagina sa de Facebook. Cântăreața a postat o poză în care purta un body de culoarea pielii, cu detalii ce imită forma unor sâni. Vedeta a atras atenția tuturor fanilor, iar aceștia au lăsat sute de comentarii în legătură cu ținuta aleasă de artistă.

Ca de fiecare dată, au existat comentarii de apreciere, dar și oameni care au criticat-o dur pe Loredana Groza, considerând că poartă o ținută nepotrivită și indecentă: „Superbă ca întotdeauna!”, „Felicitări, Loredana! Sunteți o doamnă, care are grijă de corpul său ,cei invidioși să crape de ciudă”, „Felicitări, un corp superb!”, „Confidence ar fi fost fără body-ul acela. Așa arată doar ca un filtru sau mască. E tocmai opusul încrederii de sine”, „Pe ea mereu o lăudați iar altele primesc doar critici”, „Frumusețea unei femei nu constă în nuditate”, „Splendid arăți totdeauna, ai fost și ești foarte frumoasă”.

Te-ar putea interesa și: Romeo și Claudiu de la Insula Iubirii s-au luat la bătaie chiar în mijlocul unui eveniment. Bodyguarzii au intervenit pentru a-i despărți

Te-ar putea interesa și: Ioana Ginghină a îmbrăcat, din nou, rochia de mireasă, la un an de la nuntă: „Sper să fie ultima, nu știm ce se poate întâmpla”. Cătălin Măruță a reacționat: „Cum adică speri?!”

Loredana Groza este o cântăreață, actriță, prezentatoare TV și personalitate publică din România, una dintre cele mai cunoscute figuri din industria muzicală românească. S-a născut pe 10 iunie 1970 în Onești și a debutat în anii '80, câștigând popularitate odată cu aparițiile la festivaluri muzicale și lansarea pieselor de succes. Pe parcursul carierei sale, Loredana a abordat o varietate de stiluri muzicale, de la pop și rock la muzică tradițională românească și manele, reinventându-se constant și rămânând relevantă în industria muzicală de mai multe decenii.

De-a lungul anilor, Loredana a explorat o gamă variată de stiluri muzicale, de la pop și rock, la muzică populară, balcanică și chiar manele. Această versatilitate a contribuit la longevitatea carierei sale, permițându-i să se mențină relevantă pentru publicul de toate vârstele. Albumele sale, precum „Zig Zagga” și „Agurida”, au redefinit peisajul muzical românesc, iar colaborările sale cu artiști de renume au adus mereu un aer proaspăt în discografia sa.

Pe lângă muzică, Loredana a fost activă și în televiziune, fiind unul dintre cei mai apreciați jurați de la „Vocea României”. Personalitatea sa carismatică și stilul nonconformist i-au adus o bază largă de fani, iar stilul său vestimentar excentric a atras adesea atenția presei.

Loredana Groza nu este doar o cântăreață de succes, ci și o adevărată entertainer, îmbinând muzica, actoria și televiziunea într-o carieră de succes ce se întinde pe parcursul a mai mult de trei decenii.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel