Loredana Groza, lecție pentru cei care l-au huiduit pe Babasha la Coldplay: „Am fost aproape singura care s-a ridicat și a aplaudat”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Loredana Groza, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Loredana Groza, Instagram

Loredana Groza a avut și ea un mesaj pentru fani, după cele întâmplate la Arena Națională, pe 12 iunie.

Loredana Groza a fost și ea în public, în momentul în care Babasha a fot huiduit de sutele de oameni, când a intrat e Arena Națională, pe 12 iunie. Astfel, imediat după ce întregul scandal a luat o mare amploare, artista s-a hotărât să le ofere o lecție fanilor săi și tuturor celor care l-au umilit pe tânărul de 22 de ani. Astfel, aceasta a postat un videoclip pe rețelele de socializare, unde se vede clar faptul că, în timp ce toată lumea din jurul său a rămas înmărmurită în fața momentului de pe scenă, celebra cântăreață s-a ridicat în picioare și l-a aplaudat pe românul ce a avut șansa să cânte în deschiderea trupei britanice.

În acest context, aceasta le-a adus în atenție internauților și versurile unei manele vechi, dar care a redevenit virală recent, însă al cărei mesaj se pare că nu a fost interpretat așa cum trebuia.

„Sunt mai actuale ca niciodată versurile pe care le-am scris acum 17 ani și ceva:
“Chiar dacă ești moldovean, ardelean sau oltean
Suntem Made in Romanie
Chiar dacă ești bănățean, regatean sau țigan,
Suntem Made in Romanie..”
La Coldplay am fost aproape singura care s-a ridicat și a aplaudat momentul atât de controversat în care tânărul cântăreț român a urcat. Babasha a cântat pe scenă alături de Chris Martin.
Just Relate not React
Just Include not Exclude!
We are all Made in Romania!”, a fost mesajul transmis de Loredana Groza pe rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa și: Mihai Morar, reacție controversată după ce Babasha a cântat la Coldplay: „Ar trebui să spargem și zidurile Ateneului și să îl vulgarizăm?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Chris Martin a ținut și el să le ofere o lecție românilor

După ce a văzut scandalul care s-a iscat, Chris Martin nu a putut să rămână indiferent în a doua seară de show, de pe 13 iunie. Astfel, înainte de a începe concertul, acesta a ținut să transmită un mesaj publicului român, arătându-se a fi extrem de trist, dar și vinovat pentru faptul că nu a anticipat că tânărul va fi atât de umilit. Cu toate acestea, pentru a-i ridica moralului lui Babasha, trupa britanică a pregătit o nouă surpriză muzicală, însă de această dată la finalul concertului, când l-au chemat pe tânăr alături de ei pe scenă. 

„Și ieri am cântat aici. A fost primul nostru concert în România. Și s-au întâmplat niște lucruri interesante. M-am simțit șocat și trist și vinovat că am făcut ceva rău și m-am dus să încerc să dorm și am realizat că voi sunteți publicul nostru și noi vă iubim necondiționat, nu puteți face nimic care să ne facă nefericiți.

Călătorim în toată lumea și poate că nu înțelegem prin ce ați trecut individual, sau cultura voastră, dar iubim toți oamenii în mod egal și asta înseamnă că și pe toți românii. Ieri a fost foarte frumos pentru noi. Puteți face orice, că tot ne vom întoarce în România, pentru că ne place aici”, a spus Chris Martin.

Pe aceeași temă: Gestul neașteptat făcut de Bogdan de la Ploiești, după ce Babasha a fost huiduit la Coldplay. Și-a uimit toți fanii chiar în timpul concertului

@skyreach.digital Replying to @danielnicolae ♬ original sound - SkyReach Digital Agency



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel