Loredana Groza, urare emoționantă de ziua de naștere a tatălui său: „E un motiv de mândrie pentru oricine care a ajuns la vârstă asta!”

Data publicării:

Loredana Groza i-a transmis tatălui său câteva rânduri extrem de emoționante, în ziua în care acesta a împlinit 86 de ani.

Loredana Groza are doar motive de bucurie astăzi, întrucât tatăl artistei își sărbătorește ziua de naștere. Vedeta le-a arătat mereu fanilor ce relație specială are cu părintele său și nu se ascunde din a demonstra asta ori de câte ori are ocazia. Așadar, de ziua sa, Loredana Groza i-a scris un mesaj extrem de emoționant pe rețelele de socializare, unde și-a exprimat toată dragostea și recunoștința pe care i-o poartă bărbatului, care a atins vârsta de 86 de ani, un lucru măreț, din perspectiva solistei.

„La Mulți Tată!!!! Astăzi e ziua ta!! 
86 de ani!!
E o minune în fiecare zi să te știu alături, să mă bucur de zâmbetul tău, de îmbrățișările tale, de poeziile tale, de minunatele tale cărți, de povețele tale, de dragostea ta!!
E un motiv de mândrie pentru oricine care a ajuns la vârstă asta!
Numai tu știi cum ai reușit:)
Un domn trecut de 80 de ani îmi spunea de curând că pentru octogenari nu fiecare an, fiecare luna e o victorie împotriva timpului necruțător!
Tot ce-ți doresc e să fii puternic și optimist în continuare, să treci cu grație peste orice obstacol și să fii mereu inspirat să ne poți scrie toate poveștile pe care vrei să le împărtășești oamenilor !
Te iubesc, te iubesc și iar te iubesc!!”, a scris Loredana Groza pe rețelele de socializare.

VEZI și: Loredana Groza s-a transformat în Barbie. Artista a făcut senzație într-o costumație roz: „Păpușă în mărime naturală”

„Tata e, pentru mine, un model”

Chiar dacă este una dintre cele mai celebre și consacrate artiste din România, Loredana Groza spune că, în continuare, se ghidează la orice pas după exemplul oferit de tatăl ei, pe care-l consideră un adevărat erou. Și bărbatul are înclinație spre latura artistică, semn că solista îi seamănă și din acest punct de vedere.

„Tata e, pentru mine, un model, un erou. Este bărbatul cel mai tare din viața mea, pe care l-am întâlnit și nu cred că voi mai vedea vreodată asemenea bărbat. Se duce într-o prospecție, pentru că a scris o carte, un roman, care va fi ecranizat și sunt foarte fericit pentru el, mi se pare super tare.”, a mărturisit Loredana Groza în trecut, potrivit viva.

Citește și: „S-a sucit complet și m-a aruncat la gunoi”. Catinca Roman, adevărul despre cearta cu Loredana Groza: „Mulți ani de abia mi-a mai dat bună ziua”

A primit extrem de multă afecțiune din partea părinților

Deși susține că în copilărie nu s-a bucurat de cea mai bună situație financiară, Loredana Groza spune că părinții săi i-au făcut mereu pe plac și au făcut, indiferent de circumstanțe, rost de bani pentru a-i cumpăra jucării. În schimb, vedeta a dat dovadă de un caracter exemplar, iar la școală era extrem de silitoare. 

„Părinţii mei m-au alintat, chiar dacă nu erau bogaţi. Încercau să îmi facă pe plac. Dacă doream o păpuşă, mă rugam la Moşul să mi-o aducă. Şi făceau eforturi să o am. Dar pentru asta a trebuit să fiu cuminte şi să învăţ bine mereu”, dezvăluia artista cu ceva timp în urmă.

Citește și: Tatăl Loredanei Groza, poezie emoționantă de ziua artistei: „Cu râvnă, spreranță și mare credință!”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel