Lucian Mîndruță a rupt tăcerea, după 14 ani. Care este adevărul despre infidelitatea față de soția lui, Ioana. Și-a cerut iertare în direct la TV

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Kanal D Romania
Descriere foto: Captură video: YouTube/Kanal D Romania

După 14 ani de tăcere, Lucian Mîndruță s-a decis să vorbească deschis despre unul dintre cele mai controversate momente din viața sa personală, presupusa infidelitate față de soția sa, Ioana.

Lucian și Ioana Mîndruță sunt împreună de 25 de ani. Cei doi s-au căsătorit în anul 1999 și au împreună doi băieți minunați, Matei și Mihai. Dacă jurnalistul este cunoscut de o țară întreagă, soția sa, care este de profesie medic neurolog, preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. În urmă cu mai bine de un deceniu, căsnicia lor a fost la un pas de a se destrăma, dup ce jurnalistul a fost fotografiat de paparazzi în compania altei femei despre care s-a scris că era chiar amanta sa.

Lucian Mîndruță a rupt tăcerea, după 14 ani. Care este adevărul despre infidelitatea față de soția lui, Ioana. Și-a cerut iertare în direct la TV

În ianuarie 2010, înainte ca imaginile să fie publicate, Lucian Mîndruță, care era prezenatorul jurnalului de seară, i-a cerut iertare soției, în direct la Antena 1, pentru fotografiile pe care urma să le vadă. Au existat voci care au susținut că relația extraonjugală ar fi fost și motivul pentru care ar fi fost înlocuit de la pupitrul știrilor o lună mai târziu.

„În seara asta îmi pare rău că trebuie să fiu o știre. Astăzi s-a întâmplat un lucru care va aduce multă durere familiei mele. Mâine un ziar din București va publica niște fotografii urâte, din punctul meu de vedere, urâte din punctul de vedere al mai multor persoane. În momentul acesta probabil că nu sunt nici un părinte foarte bun, nici un soț extraordinar. În momentul acesta sunt un om care este o știre și poate că vă răpesc timpul dumneavoastră în seara asta să vă spun o dată că familia mea este alături de mine chiar dacă am greșit enorm față de ea și apoi să îmi cer scuze Ioanei, lui Matei, Andreei și lui Mihai pentru lucrurile grele care urmează pentru ei în perioada următoare. Aș vrea doar să îi rog să rămână cu mine și dumneavoastră dacă puteți, doamnelor și domnilor”, spunea Lucian Mîndruță, în urmă cu 14 ani.

Te-ar putea interesa și: Teo Trandafir, reacția neașteptată după ce Andreea Tonciu și-a „tras” bolid de 700.000 euro. Prezentatoarea TV nu s-a abținut

Invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Lucian Mîndruță a mărturisit că el și familia sa au fost extrem de afectați de această poveste. În ciuda imaginilor și a faptului că și-a cerut iertare de la soție și copii în direct la Antena 1, jurnalistul susține că nu a fost vorba de infidelitate și că povestea a fost interpretată greșit.

„Știi, povestea asta este ca o spargere la o bancă. S-a întâmplat spargerea, a fost surprinsă de camerele de supraveghere, hoții au fugit, au fost prinși mai târziu de poliție, dar nu a trădat niciunul. Toată lumea a fost mucles și au scăpat. E, în povestea asta sunt mai multe persoane implicate. Minim trei, patru, probabil. Eu sunt unul dintre membrii bandei ca să zic așa și am jurat că nu o să-i dau în gât pe ceilalți și nu o să o fac nici acum. Pe toți ceilalți colegi! I-am acoperit pe toți ceilalți colegi de bandă, ca să zic așa, de grup infracțional organizat. Am acoperit pe toată lumea”, a mărturisit Lucian Mîndruță, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

„Singurul din toată povestea asta care a pierdut ceva important am fost eu”

Lucian Mîndruță recunoaște că a avut mult de pierdut de pe urma acelor imagini, nu neapărat din punct de vedere profesional, ci pentru că este încă asociat cu povestea care a avut loc în urmă cu aproape 15 ani.

„Adevărul este că, singurul din toată povestea asta care a pierdut ceva important am fost eu. Nu job-ul! Nu, job-ul nu este atât de relevant. Adică este o pierdere mică. Am pierdut faptul că oricând cauți numele meu și asta pot să facă și copiii mei acum, găsești povestea aceea. Asta este o pierdere! Fiindcă, povestea aceea are să îi urmărească pe copiii mei, acele știri din presă, toată viața lor când vor căuta, dacă vor dori să caute vreodată. Și nici măcar lor nu le pot vorbi despre asta. (...) Fiecare bucată din viață e o chestie care vine cu niște lecții la pachet.

Atunci când te gândești a meritat să faci un lucru sau altul, te gândești la momentul acela și la ce se întâmplă poate mai târziu, în timp, la ce înveți din asta, cu ce rămâi din povestea asta. Eu am rămas din povestea asta cu o chestie foarte interesantă. Am descoperit că oamenilor le pasă de mine. Credeam că sunt un anonim. Și am descoperit că dintr-o dată, jumătate din presă scrie despre povestea mea. Amuzant a fost că în momentul în care am aflat că de fapt contam, nu am mai contat. Și am aflat, cu ocazia asta, cât de repede trece gloria asta lumească”, a mai spus Lucian Mîndruță, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel