Lună Plină pe 19 august 2024. Care vor fi cele patru zodii afectate, potrivit Danielei Simulescu

Data publicării:
Daniela Simulescu
Descriere foto: Daniela Simulescu

Pe 19 august, vom avea Lună Plină în semnul Vărsătorului. 

Din start, menționăm că Luna Plină de pe 19 august va avea efecte puternice în viețile a patru zodii:  Taur, Leu, Scorpion și Vărsător.

Atunci când discutăm despre opoziția Soare-Lună, avem parte și de unele evenimente concrete, și pentru că această Lună Plină are loc în Vărsător, zic să ne așteptăm la unele mai ciudate sau neconvenționale. Și dacă mai punem la socoteală că Luna va fi și în careu cu Uranus, este posibil să asistăm la unele "tornade". 

Ca de obicei, atunci când ne pregătim de un eveniment în semnul Vărsătorului, ne vom lovi des de un laitmotiv: eliberarea. Descătușarea. Renunțarea la vechi și îmbrățișarea necunoscutului. De asemenea, Luna Plină din Vărsător ne va provoca să ne găsim unicitatea, originalitatea, să rămânem autentici și să nu ne pese de viețile celorlalți, atât în mediul online, cât și offline. 

Dacă mai punem la socoteală și aspectele bune cu Jupiter și Marte, putem spune că astrele ne ajută la final de august, în 2024, să ne găsim drumul. Unul nebătătorit încă. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Luna Plină se va petrece în casa a 11-a. Timpul trece, iar oamenii se schimbă. Este posibil ca în cercul tău social să apară schimbări pe neprevăzute. Trebuie să te detașezi de anumiți oameni și să îți permiți să ai o perspectivă obiectivă asupra relației cu prietenii. Unele planuri pentru viitorul apropiat vor trebui ajustate. 

Taur/ Ascendent în Taur

Luna Plină va avea loc în casa a 10-a, ceea ce poate provoca o schimbare ciudată pe plan profesional. Nu se va schimba nimic în bine în ceea ce privește cariera dacă nu vei afișa o nouă atitudine față de șefi sau dacă nu îți vei respecta nevoia de independență. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Peste două săptămâni, Luna Plină va fi în casa a noua. Vor apărea tot felul de situații ciudate în călătoriile pe care le vei face sau le vei planifica. Pentru cei care susțin examene, perioada nu este foarte favorabilă, le-ar prii să nu se lase influențați de oamenii nepotriviți. În plus, îți vei da seama că nu există dreptatea absolută. 

Rac/ Ascendent în Rac

Luna Plină va avea loc în casa a opta. Oamenii din jurul vostru ar putea trece prin diverse evenimente surprinzătoare, multe dintre acestea cu un puternic impact pe plan financiar. Pe de altă parte, puteți face o investiție pe termen lung, dar trebuie să aveți răbdare, deoarece rezultatele sau câștigurile vor întârzia.

Citește continuarea pe Astrosens.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel