Lună Plină pe 19 august 2024. Daniela Simulescu: Care sunt cele mai afectate zodii

Data publicării:
Daniela Simulescu
Descriere foto: Daniela Simulescu

Luna Plină de pe 19 august va influența în mod special patru zodii.

Pe 19 august vom avea Lună Plină în Vărsător. Acest eveniment va afecta, în special, patru zodii, și anume Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Pentru aceste zodii, Luna Plină va aduce schimbări, dar și diferite stări și emoții. Este un prilej să se rupă de anumite situații sau anturaje. De asemenea, cu această ocazie, își pot da seama că este important să facă lucrurile așa cum își doresc și cum simt ei, nu persoanele din jurul lor. Este posibil ca persoanele ce au una dintre cele patru zodii afectate de Luna Plină să reîntâlnească persoane din trecut sau să primească un telefon, fie că este vorba de viața personală sau profesională.

„Cei mai afectați vor fi Taurii, Leii, Scorpionii și Vărsătorii”

„Pe data de 19 august, avem Lună Plină în Vărsător. Dintre toate fazele lunii, cea plină este cea mai marcantă, au loc anumite schimbări, evenimente. De obicei, când avem o Lună Plină avem o finalizare, avem un apogeu. Fiind o Lună Plină pe semne fixe, cei mai afectați vor fi Taurii, Leii, Scorpionii și Vărsătorii. Luna aceasta vă poate declanșa tot felul de stări, dar vă poate aduce și evenimente. Luna Plină în Vărsător este genul de eveniment care te face să te rupi de o situație, să îți recapeți independența, să îți recapeți puterea interioară sau să alegi să nu mai faci lucrurile așa cum le făceai, să alegi să șochezi. Soarele și Luna sunt în careu cu Uranus, dar nu doar Soarele și Luna, ci și Mercur retrograd. Nu vă pierdeți cumpătul în momentul în care reapar situații din viața voastră pe neașteptate. Vă reîntâlniți cu oameni, primiți un telefon, mergeți pe stradă și vedeți o persoană la care nu v-ați fi gândit, fie de pe plan profesional, fie de pe cel personal. Sunteți într-un moment în care nu mai suportați. Totul se referă la ceva din trecut, ceva ce ați tot tolerat. Nu trebuie să mai așteptați să vă spună ceilalți ce să faceți, ci, din contră, să vă spuneți voi”, a precizat Daniela Simulescu.

Te-ar putea interesa și: Horoscop sâmbătă, 17 august 2024. Previziuni pentru toate zodiile

„Vă veți confrunta cu o situație pe care nu mai puteți să o gestionați”

De asemenea, această Lună Plină le va face pe cele patru zodii să aleagă o cale pe care și-au dorit-o de mult, dar nu au avut curaj să facă un astfel de pas. Este momentul în care pot reflecta la trecut și la planurile pe care și le-au făcut cu ceva timp în urmă, dar pe care nu au reușit să le ducă la bun sfârșit. În plus, un astfel de eveniment este ocazia ideală să iasă dintr-o relație în care nu se mai simt confortabili sau să plece de la un loc de muncă unde nu mai evoluează.

„O Lună Plină în Vărsător aduce o rupere dintr-un lanț al slăbiciunilor. Trebuie să găsiți o verigă pe care să o rupeți. Vă veți confrunta cu o situație pe care nu mai puteți să o gestionați. Luna în Vărsător își dorește o cale nebătătorită. O cale pe care ați gândit-o la un moment dat, v-ați dorit-o, dar nu ați avut curaj. Arhetipul Vărsătorului știe tot timpul că e ceva mai mult decât ceea ce vezi, ceea ce simți și ceea ce deții. Totuși, Luna are un trigon cu Jupiter. Cumva, Universul, dacă te vede că îndrăznești, e acolo și te susține. Dar trebuie să ieși. Din relații, din locuri de muncă. De cele mai multe ori nu ieșim pentru că ne facem griji. Universul vine ca o mamă care stă în spatele bicicletei tale și care îți transmite energie, o plasă de siguranță. Am putea spune că această Lună Plină ne oferă o plasă de siguranță. Dacă ați așteptat un moment în 2024 să ziceți „Gata!”, profitați acum. E momentul în care trecem de la ce vrea societatea să facem la ceea ce ne dorim noi cu adevărat și ceea ce simțim cu adevărat. Pluto se va întoarce în Vărsător în noiembrie, la final, deci am putea spune că această Lună Plină vă arată o cale. Și mai face ceva. Aduceți-vă aminte acum jumătate de an ce planuri aveați și cum a decurs ultima jumătate de an. Dacă ați avut un obiectiv și nu ați putut ajunge la el, gândiți-vă de ce s-a întâmplat asta. Poate anturajul, poate obiceiurile, poate nu ați avut destulă încredere în voi. Rolul lui Mercur retrograd este destul de important acum. Soarele în Leu ne face puțin invidioși. Dacă vrei progres sau inovație, acestea nu vin cu pași mici sau cu lucrurile foarte sigure și stabile”, a adăugat Daniela Simulescu.

Te-ar putea interesa și: Horoscop 12 - 18 august 2024, cu Daniela Simulescu. Previziuni pentru toate zodiile

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel