„M-a șocat”. TikTokerița Donatella, atac la adresa Andrei Măruță: „Cum e posibil să-ți lași copilul să folosească retinol pe față?”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/Andra
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/Andra

După ce filmul „Tati part-time” a avut un real succes, în mediul online internauții au lansat numeroase comentarii. Mai nou, o TikTokeriță susține că Eva, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, folosește retinol în rutina de îngrijire a feței, un produs destinat tenului matur.

În mod normal, produsele cu retinol sunt destinate tenului matur, de peste 35-40 de ani. Mai exact, ele sunt folosite pentru reducerea ridurilor, exfolierea pielii, uniformizarea tonusului pielii și hidratarea ei. Retinolul poate fi destul de puternic, iar persoanele cu piele sensibilă pot să experimenteze iritații sau roșeață. 

„M-a șocat”. TikTokerița Donatella, atac la adresa Andrei Măruță: „Cum e posibil să-ți lași copilul să folosească retinol pe față?”

TikTokerița Donatella susține că Andra Măruță și-a lăsat fiica să folosească retinol în rutina de îngijire a tenului de la o vârstă fragedă. Ea a spus că nu este interesată de scandalul în care este implicată Eva Măruță, dar nu este de acord ca un copil să aibă o rutină de îngrijire a pielii de la vârsta de 8 ani.

„Am văzut și eu tot scandalul cu Eva Măruță, că a apărut în filmul acela finanțat de Măruță. Sincer, nu mă interesează asta. Dar au început să-mi apară pe For You foarte multe videoclipuri cu Eva, și cel mai tare m-a șocat ăsta. Cum o fetiță de 6-8 ani, câți ani are, își dă cu retinol pe față, are skincare routine. Pe mine m-a șocat, m-a dezintegrat, cum e posibil să faci așa ceva, să-ți lași copilul să folosească retinol pe față la vârsta de opt ani. Nu că este needucată, este răsfățată până la nivelul o mie. Și nu e un lucru bun să fii răsfățat în felul acesta.

Ai mei îmi cumpărau păpuși Barbie, dar nu m-au lăsat să beau suc toată viața mea și mă bucur pentru asta. Mă bucur că nu m-au lăsat să beau Cola la vârsta de 8 ani”, a spus TikTokerița într-un videoclip postat pe contul său.

@donatellanutellaa Mi-am pierdut si cuvintele cand am vazut asa ceva????##fypromania????????????????##tiktokromania##evamaruta##tatiparttime##evamaruta❤️##skincareromania ♬ sunet original - Donatella

Citește și: Eva Măruță, replică neașteptată pentru părinții săi: „La 14 ani mă mut de acasă”. Cum au reacționat Andra și Cătălin Măruță

„Nu este retinol în acele creme”

Cu toate acestea, nu se știe ce cremă folosea, de fapt, Eva Măruță. Internauții au reacționat imediat, spunând că în crema folosită de fiica Andrei și a lui Cătășin Măruță nu se afla retinol.

„Nu este retinol în acele creme”; „De unde știți voi că este retinol”; „În video nu zice că se dă cu retinol. Deci?”; „De unde știi că este retinol, ți-a spus ea?”; „De unde ți-ai dat seama că este retinol?”; „De unde știi că e retinol? Poate doar și-a curațat de praf (spune că a stat în praf) și doar SPF aplică”, au fost unele dintre comentariile pe care internauții le-au lăsat la postare.

TikTokerița Donatella a precizat că: „Am căutat restul cremelor de pe masă și de acolo am spus, desigur, poate nu sunt ale ei, dar faptul că are skincare routine la 8 ani e ceva ce îți pune întrebări”.

„Oare voi nu puteți să dormiți noaptea că Eva Măruță joacă în film și că își dă cu cremă pe față?”

Alte persoane au ținut să sară în apărarea Evei: „Și fetița mea are. Și eu îi fac. Cremă de hidratare, SPF, ulei de buze, cremă de mâini și parfum, bineînțeles, specifice copiilor în perioada de iarnă”; „Oare voi nu puteți să dormiți noaptea că Eva Măruță joacă în film și că își dă cu cremă pe față?”; De la vârsta de 9 ani până la vârsta e 16 ani la copii le apar coșuri și este bine să aibă o rutină de îngrijire cu 2-3 produse”, au mai comentat alte persoane la postarea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel