„M-am îndrăgostit de tine”. Connect-R și Misha formează din nou un cuplu? Videoclipul care confirmă că s-ar fi împăcat a ajuns pe internet

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Connect-R, Misha
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Connect-R, Misha

Connect-R și Misha și-au suprins fanii din mediul online, după ce artistul a publicat în mediul online un videoclip cu fosta sa soție. O declarație romantică din filmuleț a lăsat loc de interpretări, iar fanii s-au întrebat imediat dacă s-au împăcat și formează din nou un cuplu.

Connect-R și Misha au trăit o frumoasă poveste de iubire și au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. În anul 2013 și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, însă, după doar 5 ani de căsnicie, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate și să divorțeze. Chiar dacă povestea lor de iubire a luat sfârșit, Connect-R și Misha se respectă reciproc și se implică în aceeași măsură în creșterea și educația fiicei lor, Maya. Din acest motiv, fanii s-au întrebat dacă între ei ar mai putea exista vreo cale de împăcare.

„M-am îndrăgostit de tine”. Connect-R și Misha din nou împreună? Videoclipul care confirmă că s-ar fi împăcat a scăpat pe internet

Acum, după 6 ani de la divorț, artistul a postat un videoclip pe pagina sa de TikTok cu Misha și fiica lor, Maya. Connect-R i-a făcut fostei soții o declarație romantică și a lăsat să se înțeleagă că s-au împăcat. Cântărețul a filmat-o pe fosta sa soție în timp ce o coafa pe fetița lor. Pe fundalul clipului, Connect-R a pus melodia „Şi m-am îndrăgostit de tine”, piesa lui Adrian Daminescu. Cu toate acestea, artistul nu a spus dacă a avut sau nu loc o împăcare între ei.

„Şi m-am îndrăgostit de tine.../De tine, de tine, de tine/Şi m-am îndrăgostit de tine.../De tine, de tine, de tine”, sunt doar o parte din versurile melodiei romantice care se aude pe fundalul clipului în care apare Misha.

@connectr2021

 

♬ De Tine - Cortes & Connect-R

Te-ar putea interesa și: Greșelile făcute de Connect-R în căsnicia cu Misha: „Nu mai ești cu mama ta, care strânge după tine”. Artistul regretă divorțul

Te-ar putea interesa și: „Aveam o altă relație”. Connect-R a înșelat-o pe Misha. Dezvăluirile șoc făcute de artist: „Și nu o dată, de câteva ori. Am înțeles de ce a dat divorț”

Fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii. Toți s-au bucurat să îi vadă din nou împreună 

Fanii nu s-au putut abține să nu comenteze și s-au grăbit să îi felicite. „S-a împăcat cu Misha?”, „Este Misha, nu?”, „Nu s-au despărțit niciodată”, „Superbe fete! O familie minunată”, „Lângă așa o frumusețe, te îndrăgostești în fiecare zi!”, „Dragoste nelimitată!”, „Cei mai frumoși sunteți împreună”, „Cea mai frumoasă familie! Sunteți minunați toți 3”, „Frumoasă femeie”, „Să-ți trăiască minunea”, „Dragoste nelimitată”, „Fă tot ce trebuie ca să vă reîmpăcați ca soț și soție, pentru că sunteți superbi împreună”, „Vă ador”, „Am impresia că vă iubiți mai mult decât unele cupluri căsătorite”, „Sunteți cel mai atipic cuplu. Sunteți minunați”, „Ai două minunății”, sunt doar unele dintre comentariile pe care fanii le-au lăsat la postarea făcută de artist pe contul său de Instagram.

Te-ar putea interesa și: Connect-R dorește împăcarea cu Misha? Motivul pentru care nu mai consumă substanțe stupefiante: „Nici gând să mă mai droghez”

Te-ar putea interesa și: Misha îi răspunde lui Connect-R, după ce artistul a recunoscut că a înșelat-o și că vrea să fie iertat: „Va avea de așteptat mult și bine”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel