Cătălin Scărlătescu a dezvăluit cum se menține în formă după ce a reușit să slăbească 50 de kilograme
În urmă cu câțiva ani, Cătălin Scărlătescu uimea pe toată lumea cu noua sa siluetă: minus 52 de kilograme. Rezultatul a fost uimitor, iar sacrificiul uriaș. Celebrul bucătar a urmat in regim restrictiv, din care a eliminat unele alimente.
Cătălin Scărlătescu are acum 102 kilograme și spune că a lăsat-o mai moale cu dietele, pentru că nu se simțea bine. Când avea 95 de kilograme, celebrul chef spune că avea momente în care i se făcea rău pe stradă. Vedeta se menține acum în formă fiind atent la cantitați, mai exact, el spune că și-a „închis robinetul la mâncare”, reducând porțiile.
„Nu am ținut mari diete, doar mi-am închis robinetul la mâncare. Dacă înainte mâncam un kilogram, acum mănânc 150 de grame, de orice, doar am diminuat cantitatea. Atunci m-am oprit la 95 de kilograme, dar mă lua amețeala pe stradă, nu știu, eram prea subțire, mă bătea vântul. Acum am vreo 102-103 kg și stau bine, stau la greutatea asta de trei ani.
Ce să fac? Eu sunt bucătar, am mâncat toată viața mâncare bună. Dacă îmi face ceva cu ochiul, sar și mănânc, că na! Mâncarea e bună. E ca la o femeie frumoasă! Când vezi o femeie frumoasă, întorci capul în cealaltă parte. Te uiți și atât! Mâncarea măcar poți s-o mănânci!', a declarat Cătălin Scărlătescu pentru Impact.
Chef Cătălin Scărlătescu a slăbit peste 50 de kilograme, în urmă cu câțiva ani. Primele 30 de kilograme le-a pierdut prin eliminarea unui singur aliment din dietă.
Bucătarul a slăbit 30 de kilograme eliminând pâinea din dietă.
„Am slăbit pentru că nu am mâncat pâine. Preferăm un sendviş cu mezeluri, am uitat să mai gătim. Eu am slăbit şi vă recomand să vă uitaţi bine pe ce daţi banii. Nu vă zgârciţi cu stomacul vostru! Investiţia cea mai mare este ce băgaţi în voi”, declara celebrul bucătar în urmă cu doi ani, potrivit Click.
Apoi, celebrul bucătar a trecut la o dietă strictă, care l-a ajutat să mai piardă încă 20 de kilograme.
„Am mâncat doar salate proaspete, spanac, ștevie, castraveți, roșii, mere, grapefruit, prune, nuci și migdale neprăjite și nesărate. Nu contează ordinea sau cantitatea, însa nu ai voie să mănânci nimic altceva. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie (fără ulei) și un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete”, povestea el pentru Click.
Vedeta mărturisește că această dietă drastică nu este recomandată oricui, așa că îndeamnă oamenii care vor să slăbească să se adreseze medicului înaintea oricărui regim.
„Este, însă, o dieta severă, eu nu recomand nimănui să țină un astfel de regim fără să consulte medicul. Fiecare organism are propriile necesități, așa că nu e bine să ținem diete „de capul nostru’. Păi, după cum v-am povestit mai devreme, meniul meu a fost bazat exclusiv pe legume și fructe proaspete, așa că nu prea e loc de rețete. Puneți pe grătar vinete, rosii și ardei iute, de exemplu, iar lângă o salată verde’, a mai precizat Cătălin Scărlătescu.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News