Mădălina Ghenea, apariție rară în România. Sacrificiile pe care le-a făcut pentru carieră: „Nu este ușor”

Data publicării:
Mădălina Ghenea, captură video Youtube, Cătălin Măruță
Descriere foto: Mădălina Ghenea, captură video Youtube, Cătălin Măruță

Mădălina Ghenea a vorbit despre lucrurile care se ascund în spatele succesului de care ea se bucură astăzi.

Mădălina Ghenea nu este doar una dintre cele mai frumoase românce, ci și o actriță și un model de succes, care până la vârsta de 36 de ani a reușit să se impună și la nivel internațional și să-și facă imaginea cunoscută peste hotare. Invitată la Gala Femeilor Remarcabile, aceasta a vorbit despre succesul de care se bucură azi, dar și despre rețeta din spatele faimei. Există și dezavantaje, explică Mădălina Ghenea, care mărturisește că a fost nevoită să plece de acasă într-o lume incertă de la o vârstă extrem de fragedă. 

„Se împlinesc 23 de ani de carieră, dacă trebuie să dau o rețetă, un ingredient foarte important pentru această rețetă este foarte multă muncă. Fiind 23 de ani, dacă facem un calcul înseamnă că eu când am început să muncesc până la urmă, pentru că este o muncă, aveam 14 ani. Este un exemplu foarte bun de sacrificiu, să pleci de la 14 ani  de acasă nu este ușor, e un domeniu foarte dificil, cu multă competiție.”, a declarat Mădălina Ghenea în cadrul unui interviu pentru Pro TV. 

Te-ar putea interesa și: Cum obții un corp tonifiat cu ajutorul alimentației. Cristian Mărgărit te învață ce să mănânci

S-a vizualizat în copilărie atât de departe? 

Chiar dacă pentru mulți faima Mădălinei Ghenea ar părea ceva de neatins, actrița spune că ea s-a vizualizat mereu departe, proiectându-se pe culmile succesului. Mai mult, actrița se consideră o norocoasă datorită faptului că se poate trezi în fiecare zi pentru a face ceea ce-i place cel mai mult.

„Da, am visat să ajung aici, pentru că e frumos să visezi și să faci ce-ți place. Eu am această binecuvântare și noroc să fac ce-mi place. Sunt și momente grele, recunosc, dar sunt cu siguranță binecuvântată.”, mai spune aceasta. 

Citește și: Sucul care te scapă de celulită și e plin de antioxindați. Este considerat a fi elixirul tinereții pentru toate femeile

Ce face în momentele de neliniște

Cât despre momentele de cumpănă, Mădălina Ghenea spune că nu-i lipsește rugăciunea și vizitele la lăcașul sfânt. Vedeta spune că a ales mereu cu inima, de-a lungul carierei sale, și nu s-a lăsat niciodată dusă de valul celebrității, pentru a face anumite compromisuri, lucru pe care-l recomandă tuturor. 

„Merg la mănăstire, am mai vorbit despre asta. Rugăciunea cred că e foarte importantă. În tot ce facem dacă alegem cu sufletul, vom găsi, cu siguranță, calea. Și acesta cred că e un ingredient important, să nu faci compromisuri, să alegi cu sufletul, e important să spui nu, nu doar da. Eu, acasă, am jucat șah cu tata și încă o fac și joc și în viață. E important ca acele mutări să le calculăm, poate uneori drumul pare mai scurt, dar nu sunt și aceleași realizări. Da, joacă și ea cu mine (n.r. fiica sa), îi place foarte mult. Oricât ar fi de dificil, este de fiecare dată alegerea potrivită.”, a mai declarat Mădălina Ghenea. 

VEZI și: Andreea Bănică, amenințată și înjurată de un artist celebru. Motivul pentru care a recurs la gestul extrem: „Sunt în șoc”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel