Mădălina Maricuț de la Insula Iubirii este însărcinată? Ce a dezvăluit ispita

Data publicării:
Sursă foto: Antena 1
Descriere foto: Sursă foto: Antena 1

Mădălina Maricuț, ispita de la „Insula Iubirii”, a șocat pe toată lumea, după ce a fost întrebată dacă ea și Danny Boy așteaptă un copil.

Mădălina Maricuț formează un cuplu cu Danny Boy, concurent la „Insula Iubirii”, sezonul 8. După ce bărbatul a picat testul fidelității și a cedat ispitei, cei doi au ales să plece împreună din Thailanda, concurentul rupând relația cu partenera sa cu care venise la emisiune, Maria Covașă. 

De la finalizarea emisiunii, atât concurenții, cât și ispitele, au devenit din ce în ce mai activi pe rețelele sociale și își țin urmăritorii la curent cu schimbările care au loc în viața lor. Este și cazul Mădălinei și a iubitului ei. Cu o seară în urmă, cei doi au transmis un live pe TikTok în care au vorbit și cu Daiana, concurentă și ea în acest sezon al emisiunii. Aceasta a întrebat-o pe Mădălina dacă este însărcinată, iar răspunsul ispitei a șocat pe toată lumea. Râzând, tânăra a spus „Nu...sau poate”.

După acest moment, Danny Boy a continuat și i-a spus Daianei că o vor chema la botez: „Daiana, noi oricum te chemăm la botez, dar vorbim în privat”.

Te-ar putea interesa și: Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișinescu, s-au împăcat: „După o pauză, relația poate deveni mai bună ca niciodată”

Încă de la începutul show-ului, Daniel, cunoscut printre concurenți drept Dany Boy, a avut mici apropieri cu ispita Mădălina. Deși a încercat de nenumărate ori să nege și să ascundă totul sub eticheta prieteniei, gesturile l-au dat de gol. Cei doi dormeau împreună, petreceau cea mai mare parte a timpului unul în compania celuilalt, atracția fiind evidentă. Camerele au surprins momente intime petrecute sub pătură, sau chiar în piscina vilei, unele dintre imagini fiind de-a dreptul șocante pentru cei de acasă. 

Într-una dintre serile petrecute în patul concurentului, au avut loc mângâieri ascunse, pe sub pătură. La un moment dat, cei doi au vrut să schimbe locurile în pat. În acel moment, pătura a alunecat, iar ispita Mădălina s-a chinuit din răsputeri să se ascundă sub ea. Era deja târziu, camerele deja surprinseseră momentul și, mai ales, pe ispita care era aproape goală. Mădălina nu mai purta pantalonii de pijama. Cei doi au încercat să treacă peste moment cu mici glumițe și și-au continuat seara unul în compania celuilalt.

Te-ar putea interesa și: Loredana Chivu, mai fericită ca niciodată. Blondina a făcut dezvăluiri despre relația cu Sorin Nicolescu

Deși în timpul emisiunii, Danny Boy i-a promis Mădălinei că nu o va înșela, bărbatul a picat din nou în ispită, după doar două săptămâni de relație cu ispita. Cu toate acestea, tânăra l-a iertat și au hotărât să își mai dea o șansă, dat fiind faptul că, după cum spune chiar ea, circumstanțele în care și-au început povestea de dragoste nu au fost tocmai prielnice pentru ei.

„La două săptămâni după ce ne-am întors, m-a înșelat. Nu am trecut niciodată peste trădare. Nu concep așa ceva, însă fiind circumstanțele respective și ieșind dintr-o relație de cinci ani și jumătate, am zis ok, nu știe nici măcar el ce se întâmplă cu el și am încercat să îi găsesc scuze”, declara Mădălina, la „Insula iubirii”.

@aliana.aly Felicitari ???????????? #madalina #daniboy #insulaiubirii2024 #madalinagravida ♬ 無音 - user88240360065



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel