Mai are sau nu Cuza sentimente pentru Ramona Olaru? „A fost foarte greu la început să lucrez cu fosta”

Data publicării:
Cuza, Ramona Olaru, captură video Youtube Selly/ Instagram
Descriere foto: Cuza, Ramona Olaru, captură video Youtube Selly/ Instagram

Cuza a vorbit despre relația cu Ramona Olaru și a dezvăluit care este statusul său sentimental din prezent.

Ramona Olaru și Cuza au format în urmă cu câțiva ani unul dintre cele mai urmărite cupluri din lumea mondenă. Cei doi se mutaseră împreună, mergeau mereu în vacanțe și erau la orice pas unul alături de celălalt. Cu toate acestea, relația a fost una cu suișuri și coborâșuri, întrucât aceștia s-au certat de mai multe ori, ajungând, în final, să se despartă definitiv. La un timp după această ruptură, aceștia s-au reîntâlnit, însă nu în viața personală, ci pe platourile de filmare ale emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani. Invitat în cadrul testului poligraf realizat de Selly, împreună cu prietenul său, Emi, Cuza a dezvăluit dacă mai are sentimente pentru frumoasa asistentă TV. 

„Nu (n.r. nu mai are sentimente), am format un cuplu în București. O apreciez ca și colegă, discutăm o grămadă de chestii, dar la nivel de sentimente în direcția unei relații nu. A fost foarte greu la început să lucrez cu fosta, cred că și ei i-a fost la fel de greu, dar pe platou nu s-a simțit niciodată. Pe mine m-a salvat un gând de durere, pentru că a fost o relație faină, mi-am dat seama că poți să iubești un om și de la distanță, iubire care se stinge ușor, ușor.”, a răspuns Cuza la testul poligraf.

Citește și: Petrecerile se țin lanț între concurenții Survivor All Stars, înainte de marea finală. Cum se distrează foștii Războinici și Faimoși / video

I-a făcut Cuza avansuri vreunei iubite de-a lui Emi?

O altă curiozitate pe care Emi a avut-o în legătură cu prietenul său a fost aceea de a afla dacă acesta i-a făcut vreodată avansuri unei fete cu care el era deja într-o relație. 

„Te-ai dat vreodată la o prietenă cu care eram eu?”, a întrebat Emi.

„Eu în mod real poate doar să fi aflat după că era. Carla e singura fată și eu după am aflat că e cu tine. Nu aș face asta niciodată la nicio cunoștință, prieten. Nu te uiți. Când vorbești cu iubita unui prieten, vezi prin ea, maxim e doar prietenul vostru. Prietenia e doar a noastră, respecți omul de lângă, dar nu legi prietenii. Când eram mic, da.”, a răspuns Cuza.

VEZI și: Adrian Minune și-a început cariera la vârsta de 6 ani: „Am fost un copil care și-a crescut părinții, cântam și prin grajduri”

Motivul pentru care Cuza e supărat pe Emi

În final, Cuza a dezvăluit și faptul că este supărat pe prietenul său de-o viață, din cauza faptului că acesta nu a mai petrecut la fel de mult timp alături de el, după ce și-a făcut o relație serioasă.

„Da (n.r. e supărat pe el că nu mai e prezent fizic lângă el). Să nu se înțeleagă greșit, dar faptul că noi suntem de atât de mult timp prieteni, la un moment dat ajunsesem să avem un fel de simbioză de asta, eram amândoi pe același loc, făceam toate lucrurile împreună, iar în momentul în care a apărut iubita, respectiv soția a lui Emi, Mădălina, timpul nu mai era. Îl sunam și spuneam vrei să mergem nu știu unde, nu putea, și am simțit acel gol. Eu sunt singur acum.”, a mai răspuns cu sinceritate Cuza. 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel