Majda a demonstrat că este foarte talentată la gătit chiar în timpul competiției „Survivor România”. Rețetele ei au fost apreciate de colegi, iar după întoarcerea din Republica Dominicană, a mers și în platoul „Chefi la cuțite”.
Majda este pasionată de gătit, iar talentul în bucătărie l-a descoperit chiar în cadrul emisiunii „Survivor România”. Vedeta a declarat că de când a devenit mamă, a început să gătească și prăjituri deoarece își dorește ca fiica ei să consume alimente foarte sănătoase. Și-a dat seama că prăjiturile ei sunt foarte apreciate și a decis să își deschidă propriul laborator. Afacerea îi merge foarte bine, iar Majda este activă și pe rețelele de socializare, acolo unde postează adesea rețetele ei secrete.
„Aveți nevoie de următoarele ingrediente:
Un pachet de foi pentru plăcintă
4 ouă
50 gr zahăr
200 ml ulei
15 gr praf de copt
1 esență vanilie
250 gr iaurt
Coaja rasă de la o portocală
Sirop:
400 gr zahăr
250 ml suc portocală ( stoarceți 3 portocale )
250 ml apă
Mod de preparare:
O linguriță apă de trandafir sau de portocală ( opțional)
Băgați foile rupte în bucățele la cuptor la 90 de grade pentru 10 min, ca să se usuce.
Între timp pregătiți siropul până ajunge la fierbere, după care îl lăsați să se răcească.
Pregătiți într-un bol: zahărul cu ouăle și le mixați până se topește zahărul, după care încet adăugați uleiul, iaurtul, praful de copt, coaja de la portocală.
Amestecați ingredintele de mai sus cu foile uscate și puneți tot într-o tavă. Băgați la cuptor pentru 25-30 de min la 170 grade. După ce scoateți plăcinta lăsați-o pentru 10 minute să se "odihnească" , după care adăugați siropul.
Prăjitura se consumă rece”, a scris Majda pe Instagram.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News