Majda Aboulumosha dezvăluie motivele din spatele divorțului: „A fost o decizie asumată”

Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Instagram Majda Aboulumosha
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Instagram Majda Aboulumosha

Majda a vorbit, la podcastul „Gând la Gând Cu Teo”, despre divorțul prin care a trecut în urmă cu peste 10 ani, dar și despre relația pe care o are cu fostul soț.

Majda Aboulumosha și J. Yolo au fost căsătoriți timp de 3 ani și au împreună o fetiță, Jacqueline. În 2013, cei doi s-au căsătorit și au ajuns la divorț în același an. Invitată la podcastul lui Teo Trandafir, Majda a dezvăluit motivul pentru care au ales să pună punct căsniciei. De asemenea, aceasta a spus că se află în relații foarte bune și că decizia a fost una cu care amândoi au fost de acord și pe care au cântărit-o foarte bine înainte. Contribuie ambii la educația fetiței lor și au grijă să îi ofere acesteia tot ce este mai bun.

„A fost o decizie asumată”

„Divorțezi când lucrurile nu mai merg în aceeași direcție pentru amândoi. Pentru mine a fost o decizie destul de grea, eu fiind familistă convinsă și dorindu-mi foarte mult să fiu mamă de tânără. Și automat când te căsătorești, te căsătorești din iubire, nu cu gândul de a divorța. Dar când vezi că doi oameni evoluează în direcții diferite, trebuie să știi că nu mai ai cum să ții cu dinții. La mine nu a existat mânie de după. A fost o decizie cântărită, care nu a fost luată la nervi. Eu aveam răspunsurile date. A fost o decizie asumată. I-am spus mamei după ce am luat decizia. Eu și cu tatăl copilului avem o relație foarte frumoasă. E mult spus de prietenie, eu nu prea cred în lucrul acesta. În viața lui poate să fie altcineva și în a mea altcineva și poate că aș răni. E mai bine să fie o relație sănătoasă, facem ce e mai bine pentru copil”, a declarat Majda.

Te-ar putea interesa și: Majda, dezvăluiri printre lacrimi despre tatăl care a părăsit-o: „Când l-am întâlnit i-am mulțumit lui Dumnezeu”

„Ca parteneră sunt caldă”

Majda a vorbit și despre ea, despre felul ei de a fi, dar și despre cum este ea într-o relație. Se consideră o persoană caldă, atentă și grijulie cu cei din jurul ei, dar consideră că aceste calități sunt normal și fac parte din ea.

„Ca parteneră sunt caldă. Un om care are grijă ca lucrurile să funcționeze frumos, în armonie. Sunt normală. Sunt lucruri care fac parte din mine, le-am dezvoltat. Faptul că m-am considerat normală și mă bucur de tot ce mă înconjoară consider că așa ar trebui să fie”, a adăugat Majda, la podcastul lui Teo Trandafir.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel