Majda, dezvăluiri printre lacrimi despre tatăl care a părăsit-o: „Când l-am întâlnit i-am mulțumit lui Dumnezeu”

Data publicării:
Sursă foto: Captură video Podcast „Gând la Gând cu Teo”
Descriere foto: Sursă foto: Captură video Podcast „Gând la Gând cu Teo”

Invitată la podcastul lui Teo Trandafir, Majda Aboulumosha a vorbit despre dorința arzătoare de a-și cunoaște tatăl care a părăsit-o când avea doar 10 luni, dar și despre motivul pentru care nu mai păstrează legătura cu acesta.

Majda Aboulumosha este recunoscută în principal pentru activitatea sa în televiziune. A fost prezentatoare la diverse emisiuni de divertisment și talk-show-uri, câștigând aprecierea publicului pentru stilul său dinamic și carismatic. Pe lângă cariera sa în televiziune, Majda a avut și apariții în teatru și film. A participat la producții care au demonstrat versatilitatea sa artistică.

„Mi-a spus că tata nu mai este în viață”

La podcastul moderat de Teo Trandafir, Majda a vorbit despre un subiect sensibil din viața ei, și anume relația cu tatăl său. Acesta le-a părăsit pe ea și pe mama acesteia pe când Majda avea doar 10 luni. Când era mică, bunica ei i-a spus că bărbatul a murit, din frica de a o pierde. A aflat adevărata poveste când a mai crescut și a hotărât că vrea să îl cunoască, indiferent de cele întâmplate.

„Mama mi-a fost alături în momentul în care mi-am dorit să îl cunosc pe tata. Și nu i-a fost ușor, sunt convinsă. Când eram mică, mamaie mi-a spus că tata nu mai este în viață. Aveam o singură poză cu tata, un tablou. Și mă urcam efectiv pe tricoul acela că așa credeam că mă ia tata în brațe. După care mi s-a spus că este în viață, că a plecat. Discuția cu mami a fost una înțeleaptă din partea ei, nu mi-a vorbit niciodată urât despre el. Prietenii pe care îi aveam aveau o poveste asemănătoare cu a mea, erau părăsiți de tatăl lor. Și în momentul în care îl găseau, erau respinși. Eu nu eram pregătită pentru respingerea asta. Când aveam 7 ani, mă rugam la Dumnezeu și am spus că în viața asta, tot ce îmi doresc e să dau mâna cu tata”, a declarat Majda. 

Te-ar putea interesa și: Diana Pârvu, despre experiența din maternitate: „Am trecut prin niște lucruri pe care nu le doresc nimănui!”

„Mi-a spus să-i trimit niște bani”

După lungi căutări, Majda a reușit să își găsească tatăl și spera că lucrurile între ei vor merge bine. Deși cei doi au petrecut o lună împreună, în perioada sărbătorilor de iarnă, timp în care Majda spune că s-au apropiat ca tată și fiică și chiar simțea iubirea după care tânjise atâta timp, s-a produs din nou o ruptură. Actrița spune că, după o perioadă lungă de timp în care nu o mai căutase, i-a dat un mesaj pentru a-i cere o sumă de bani. Cu toate acestea, Majda nu îl judecă pentru ceea ce a făcut sau pentru faptul că nu a dorit să păstreze legătura cu ea, ba chiar este recunoscătoare că a avut ocazia să îl cunoască.

„Acum nu mai vorbim. În momentul în care l-am găsit, a fost testul ăla să vadă de ce îl caut, dacă mi-aș dori bani. El are o poziție foarte bună. I-am zis că tot ce vreau e să mă sune din când în când să mă întrebe dacă sunt bine. I-am scris, nu mi-a răspuns. Tot timpul am încercat să le găsesc oamenilor scuze. Eu nu am fost prezentată familiei lui. Știa doar el și un frate de-ai mei care a aflat din greșeală. Eu i-am spus că înțeleg, că nu vreau să distrug. El mi-a spus că a crezut că am murit. Tot ce l-am rugat a fost să nu mai iasă din viața mea. Și iar a ieșit. Poate are o explicație. Mi-a dat un mesaj în care mi-a spus să-i trimit niște bani. Nu asta era problema, era o problemă că dispăruse cu mult timp înainte și că a venit cu o cerință. Mi-am dorit foarte tare să îl cunosc. Nu l-am judecat pe tatăl meu, când l-am întâlnit i-am mulțumit lui Dumnezeu. Eu l-am văzut ca fiind un om cu inima bună, a venit și a stat cu mine o lună să ne cunoaștem. Am simțit că el e tatăl meu, se construia acea iubire după care eu tânjeam. Pentru mami cred că a fost destul de dureros să îl vadă pe el bine. Mama este eroina mea”, a adăugat Majda, la podcastul „Gând la Gând Cu Teo”.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel