Maluma, discurs halucinant cu Maria, la Insula Iubirii: „Rămâi însărcinată din prima”

Data actualizării: | Data publicării:
Insula Iubirii / Antena 1
Descriere foto: Insula Iubirii / Antena 1

Ispita Marcel a avut o discuție intensă cu Maria. Ce propuneri i-a făcut acesta.

„El spune în continuare că nu înțelege de ce am luat decizia asta, căci zice că nu mi-a greșit cu nimic. Asta e unu. Doi, m-a atacat din nou, menționând că și-a pierdut ani de viață lângă mine.

Mi se pare că el a înțeles doar ce a vrut din toată situația; nu a înțeles ce m-a deranjat pe mine cu adevărat, doar faptul că ne-am despărțit. Dar de ce am spus sau făcut anumite lucruri, nu a înțeles”, îi spunea Maria lui Erik, în timp ce stăteau la o masă împreună, singuri. Ea vorbea despre încheierea relației cu Dani, cu care era împreună de 5 ani până să vină la Insula Iubirii.

Ulterior, Marcel a văzut întreaga situație și a băgat-o pe Maria în ședință, unde i-a făcut propuneri halucinante.

 

„Zi-mi și mie ce ai vorbit cu Erik. Vorbeai încet. Ce aveai de rezolvat? Ești traficant, de trebuie să vorbești așa?”, o întreabă Maluma insistent pe Maria, văzându-se că e afectat de atitudinea Mariei.

Apoi, Maria a dorit să înceteze apropierea cu Marcel, însă cel din urmă nu vrea să rupă treaba cu concurenta.

„Ca să închei acest subiect pentru totdeauna, voi încerca să evit să mai vorbesc atât cu Erik, cât și cu tine”, zice Maria.

Ispita, fiind probabil disperat în fața riscului de a o pierde pe Maria, îi promite acesteia că fac și un copil, că poate rămâne însărcinată chiar în Thailanda.

„Nu trebuie să faci asta, să renunți la mine. Nu trebuie să renunțăm. Adică eu lupt și tu nu, nu-i așa? Jur pe viața mea, nu vreau să se termine așa. Iartă-mă, crede-mă că nu vreau să te pierd. Dacă vrei, luăm acea pauză de 24 de ore. Facem dragoste, ca să te asigur că eu vreau să am ceva serios cu tine. Facem dragoste și rămâi însărcinată din prima, din Thailanda, frumos. Eu îmi asum”, spune Marcel.

 

Maria, apropiere de Alin, într-o încercare de a afla informații

Concurenții de la Insula Iubirii s-au bucurat de o seară plină de distracție în club, unde Maria a lăsat inhibițiile deoparte și s-a integrat perfect în atmosfera plină de energie. Maluma a remarcat că ea a băut puțin prea mult, s-a simțit bine, dar și că a comis câteva greșeli. În timp ce Maluma observa totul din umbră, Maria era prinsă într-un joc cu Gladiatorul, dar mai ales cu Alin.

Maria și-a propus să îl îmbete pe Alin, știind că, sub influența alcoolului, acesta tinde să fie sincer și să dezvăluie ceea ce simte cu adevărat în legătură cu Iustina.

Pe durata serii, Maluma și Maria nu s-au sărutat deloc, ea preferând să își petreacă timpul cu alți bărbați din grup.

"Am sărutat-o în club? Nu... ar fi ipocrizie să spun asta. Au existat niște apropieri mai intense, mai fierbinți. A băut ceva și... a început să fie mai activă. Asta chiar mi-a plăcut! Dar la un moment dat, a cam greșit", a declarat Maluma. El i-a spus Mariei în club: „Nu mai fugi de mine, nu-ți fac nimic. Stai cu mine, stai cu mine! Nici măcar nu ți-am reproșat nimic în seara asta!".

Maria a dezvăluit mai târziu de ce a petrecut atât de mult timp alături de Alin: „Încercam să-l îmbăt pe Alin pentru că, atunci când bea, devine mai deschis și începe să își exprime gândurile și sentimentele".



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel