Maluma și-a dat fanele pe spate la Neversea. Cum a încins atmosfera ”Maluma Baby” - Video în articol

Data actualizării: | Data publicării:
Maluma, sursa foto Instagram
Descriere foto: Maluma, sursa foto Instagram

Celebrul cântăreț columbian Maluma a făcut senzație pe scena Neversea.

Unul dintre cei mai așteptați artiști a incendiat atmosfera la Neversea, acolo unde zeci de mii de tineri au dansat și fredonat până în zori melodiile sale. De asemenea, Maluma a coborât de pe scenă pentru a face o poză cu fanele, care s-au pregătit din timp pentru își face fotografii cu starul columbian de reggaeton și latino-pop.

Video

@sandracroitoru @MALUMA✔ @Neversea Festival #foryou #partymoodon #festival #seaside #neverseafestival ♬ original sound - Sandra Croitoru

@karinageorgianaa #maluma #baby #neversea ♬ sunet original - Karina

@luciandanciu Maluma live la Neversea 2024 ???? #maluma #neverseafestival #romania #malumababy @Maluma Oficial ????☝️ @Neversea Festival ♬ sunet original - Lucian Danciu

 

Starul din Columbia s-a cazat la unul dintre cele mai luxoase hoteluri de pe litoralul românesc, unde a avut parte de condiții de top. 

Pretențiile lui Maluma în România

Maluma a ajuns cu un staff de 40 de oameni în România, la Constanța. Artistul columbian a venit însoțit de iubita sa, Susana Gomez, dar și de fetița lor, Paris Londoño, în vârstă de doar 4 luni. Pentru confortul familiei, Maluma a solicitat un apartament dotat cu frigider, dar și congelator pentru laptele bebelușului. A cerut 40 de camere pentru staff-ul său și 3 automobile identice bullet proof. Aceste tipuri de automobile nu sunt disponibile în țara noastră, iar organizatorii le-au închiriat special pentru ei, scrie Click.ro.

Maluma a primit numeroase nominalizări și premii Latin Grammy. Colaborări cu Jennifer Lopez, Shakira, Ricky Martin, Madonna și J Balvin

Maluma este celebru pentru hiturile sale care au depășit 1 miliard de vizualizări pe platforma YouTube. Artistul columbian, celebru pentru vocea sa caliente și prezența unică pe scenă, are o carieră plină de succese. A câștigat numeroase premii pentru albume și single-uri. Totodată, are colaborări cu artiști de renume, printre care amintim: The Weeknd, Jennifer Lopez, Shakira, Ricky Martin, Madonna și J Balvin.

Maluma a primit numeroase nominalizări şi premii Latin Grammy. Albumele sale, precum "F.A.M.E." şi "11:11", se bucură de un mare succes pe plan mondial, iar turneele sale sunt sold-out în întreaga lume. Maluma a concertat în anul 2018 pentru prima oară în România.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andrei Itu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel