Mama Andreei Tonciu, deranjată de acuzațiile pe care fiica sa le-a spus la adresa ei: „A exagerat când a spus asta”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/ theXclusive. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'
Descriere foto: Captură video: YouTube/ theXclusive. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Mama Andreei Tonciu, Maria, neagă acuzațiile pe care fiica sa le-a spus în public la adresa ei. 

Andreea Tonciu are o relație specială cu mama sa. Deși mereu a avut numai cuvinte de laudă la adresa celei care i-a dat viață, bruneta a mărturisit recent în podcastul realizat de Bursucu că mama sa a fost extrem de severă cu ea, iar copilăria sa nu a fost lipsită de pedepse. Fosta asistentă TV spunea că mama ei îi confisca ghiozdanul și o trimitea la școală cu o pungă, pentru a o face de râs în fața colegilor.

Mai mult, ea trebuia să poarte cele mai urâte haine pe care le avea în casă timp de o săptămână. Iar acestea nu au fost singurele declarații ale brunetei. Ea a mărturisit că a fost bătută de cea care i-a dat viață cu palmele, cu picioarele și o și trăgea de păr atunci când nu asculta.

„Mă bătea mama de mă rupea. Și pedepse din alea urâte. Nu îmi mai dădea ghiozdanul să mă duc la școală. Mă trimitea cu punga. Îmi lua ghiozdanul, că aveam ghiozdan scump. Voia să mă facă de râs și o săptămână trebuia să mă îmbrac cu cele mai urâte haine din șifonier, pe care le purtam prin casă.

Să nu îmi mai iau hainele alea șmechere, să-mi iau cele mai urâte haine. Mă bătea cu palmele. Nu mă bătea cu furtunul sau cureaua de la pantaloni. Cu palme, cu tras de păr, cu picioare, cu ce apuca. Câteodată mi-o meritam, câteodată nu”, a mărturisit Andreea Tonciu, în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

Te-ar putea interesa și: Cum învață Rebeca la școală. Reacția Andreei Tonciu când a văzut ce note are fiica sa în carnețel: „Doamne, Doamne”

Mama Andreei Tonciu a dat cărțile pe față, după ce bruneta a spus că a fost bătută în copilărie 

Invitată în emisiunea „în Oglindă”, cu Mihai Ghiță, mama Andreei Tonciu a negat acuzațiile pe care fiica sa le-a spus la adresa ei. Maria Tonciu susține că bruneta a exagerat atunci când a spus că a fost bătută în copilărie și trasă de păr. Cu toate acestea, mama Andreei Tonciu recunoaște că, după ce a aflat că fiica sa a chiulit de la școală și a fumat cu colegele sale la un bar aflat în apropierea liceului,  a trimis-o la școală cu hainele pe care le purta acasă și a băut-o pentru prima oară.

„Da, a fost o perioadă a Andreei de adolescență. Ea a fost cuminte până la vreo 10-12 ani, cam așa, când ea era încă mică. Era un copil cuminte, mergea la școală, era ok. Când a venit vremea liceului, deja Andreea era schimbată total și nu mai învăța. Tot timpul era cu fete, cu băieți. Ea trebuie să fie cum era acasă. Asta era o regulă, să meargă la școală, să nu lipsească, să nu întârzie. Mi se pare normal să știi de când pleci, până când vii. Dacă e o problemă, atunci mi-o spui mie și nu faci tu de capul tău cum vrei tu. În acea perioadă, ea s-a dus la școală și eu am depistat că ea de fapt nu s-a dus. M-am dus la școală să văd sau m-a chemat directoarea liceului, mătușa noastră. Atunci am vrut să o văd și pe Andreea, dar când m-am dus, ea nu era în clasă. 

Am așteptat-o acasă să vină și am întrebat-o cum a fost. Mi-a spus că a fost bine, că i-a ținut doamna până târziu, că a stat până la ultimă oră, că a avut de învățat. Când am auzit că ea nu a fost la școală, i-am tras o mamă de bătaie. Drept dovadă, cred că a ținut-o minte toată viața. Atunci i-am spus că o să se ducă la școală cu lucruri de stat pe acasă, adică să nu mai iasă în evidență, să vedem dacă mai poate să plece la bar cu fetele. Mi-a spus că a fost la un bar cu niște fete după școală și că au fumat o țigară. Pentru mine a fost un șoc să aflu că fumează. (...) Cred ca a exagerat când a spus că am tras-o de păr și că am bătut-o. La noi în casă nu exista așa ceva”, a spus mama Andreei Tonciu, în cadrul emisiunii „în Oglindă”, cu Mihai Ghiță. 

Te-ar putea interesa și: Mama Andreei Tonciu, mărturisiri cu ochii în lacrimi despre infidelitatea soțului său: „Asta a durut cel mai mult”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel