Mama Cristinei Rotaru, atac fără precedent la adresa lui Andrei Rotaru: „Vreau să-mi salvez copilul din mâinile călăului răzbunător”

Data publicării:
 Captură video: Instagram/antenaplay.ro
Descriere foto: Captură video: Instagram/antenaplay.ro

Mama Cristinei Rotaru a transmis un mesaj plin de durere și, totodată, revoltător, în mediul online, după ce Andrei Rotaru a înșelat-o pe fiica ei cu ispita Diandra.

 

Mama Cristinei Rotaru este dărâmată de durere, după ce a văzut imaginile care s-au difuzat cu ginerele său la Insula Iubirii. Andrei Rotaru a dat frâu liber sentimentelor, iar după o relație de 10 ani și 9 de căsnicie, concurentul care s-a înscris la emisiune cu soția sa, se pare că s-a îndrăgostit de ispita Diandra.

Te-ar putea interesa și: Diandra s-a dat de gol! Ispita de la Insula Iubirii a recunoscut că nu ar forma o relație cu Andrei Rotaru: „Mă simt sufocată! Facem parte din lumi total paralele”

Mama Cristinei Rotaru, atac fără precedent la adresa lui Andrei Rotaru: „Vreau să-mi salvez copilul din mâinile călăului răzbunător”

Andrei Rotaru nu a ținut cont de nimic. Concurentul i-a recunoscut ispitei Diandra că s-a îndrăgostit de ea, apoi cei doi au petrecut timp împreună și s-au sărutat. Imaginile nu au fost văzute doar de o țară întreagă, ci și de mama Cristinei Rotaru, care a privit din fața ecranului suferința prin care a trecut fiica sa atunci când a văzut ce face soțului ei pe cealaltă insulă.

Femeia a făcut recent o postare pe pagina sa de Facebook, unde a transmis un mesaj revoltător, după ce Andrei Rotaru a înșelat-o pe fiica ei cu ispita Diandra. Mama Cristinei Rotaru l-a acuzat pe concurent că i-a distrus viața fiicei sale și că cum ea are nevoie de ajutor de specialitate pentru a-și putea reveni din trauma prin care a trecut în cadrul emisiunii insula Iubirii. Totodată, ea a mărturisit că cei doi au divorțat după ce au venit de pe insulă, însă Cristina Rotaru este și acum „victima manipulării fostului soț”.

Te-ar putea interesa și: Andrei Rotaru a plecat din România! Concurentul nu a mai făcut față valului de hate, după ce și-a înșelat soția la Insula Iubirii: „Sper să nu mă urmăriți și acolo”

Te-ar putea interesa și: Este vestea momentului! Cu cine a plecat, de fapt, Andrei Rotaru din România. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta, după ultima postare a concurentului / Foto

„Dragi prieteni și români de pretutindeni, vă iubesc cu inima, vă respect și apreciez pentru empatia acordată acestor suflete de români. Totuși, Andrei Rotaru nu va exista niciodată pentru familia mea, în veci, Amin. Sunt datoare, ca mamă, să vă spun că da, au divorțat după „Insula Iubirii”. Însă, fata mea este victima manipulării fostului soț; este nevoie de medici specialiști și psihologi pentru a-i oferi ajutorul necesar.

Vreau să-mi salvez copilul din mâinile călăului răzbunător; nu îl acuz, ci îi sugerez să facă un examen de specialitate în domeniul sănătății. A distrus viața copilului meu, care este pur și credincios, cu obsesii nejustificate. Fata mea nu a greșit timp de 10 ani, nici măcar cu o privire. Vă rog să o ajutați, oameni cu pregătire psihologică. Sunt disperată ca mamă. Oameni frumoși, sunt o mamă singură și bunică. Nu accept și nu permit niciodată, în veci, Amin, asemenea comportamente. Iertare”, a transmis mama Cristinei Rotaru.

Te-ar putea interesa și: Cum arată locația de vis în care au plecat Andrei și Cristina Rotaru. Cei doi au părăsit împreună România, după ce au anunțat divorțul / Foto



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel