Mâncare de mazăre cu pui. Cea mai delicioasă rețetă

Data publicării:
roymungez1, pixabay
Descriere foto: roymungez1, pixabay

Mâncarea de mazăre cu pui este o rețetă atât de simplă, si totuși extrem de  gustoasă.

Iată cum preparăm mâncarea de mazăre cu pui

Ingrediente:

5 ciocănele de pui

500g mazăre congelată

3 morcovi

2 cepe

mărar verde

1 borcan suc de roșii

2-3 linguri de ulei

sare

piper

Mod de preparare: Încingem 3-4 linguri de ulei într-o tigaie și rumenim ciocănelele de pui. Când au prins o culoare plăcută, aurie le scoatem din tigaie și le ținem la cald. În același ulei călim ceapa (tocată mărunt) până ce aceasta devine sticloasă, după care adăugăm și morcovii (tăiați rondele) și mai lăsăm câteva minute să se călească împreună. Punem ciocănelele peste ceapă și morcovi, adăugăm și mazărea, punem puțină apă și sucul de roșii și lăsăm să fiarbă la foc mic până ce carnea și mazărea fierb și sosul scade. La final adăugăm mărarul tocat mărunt și potrivim cu sare și piper.

POFTĂ BUNĂ!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel