Mara Bănică a spus cine vrea să câștige Survivor all Stars 2024: Știu că publicul nu e prost și sper că îl va vota

Data publicării:
Mara Bănică, captură video Youtube/ JORGE OFFICIAL
Descriere foto: Mara Bănică, captură video Youtube/ JORGE OFFICIAL

Mara Bănică a spus cine ar vrea să câștige Survivor all Stars.

„Trebuie sa scriu despre Survivor all Stars. Gresit! Nu trebuie, ci VREAU sa scriu. N-am pierdut niciun episod, asadar am pierdut 3 nopti pe saptamana, a trebuit sa ma uit noptile pe Voyo, in direct la Pro era imposibil cu copiii pe cap. Vreau sa castige Zanni, nu stiu daca-mi iese, desi stiu ca publicul nu e prost si sper ca il va vota.

 

Stiu ca telespectatorii vor vota intre el si Sterp in finala. Sunt atat de placut surprinsa de evolutia lui Zanni fata de sezonul lui, aproape ca mi se pare ireala! Am copii crescuti cu dragoste si de toate, uneori prea multe “de toate”.

 

Zanni, un copil crescut ici-colo, fara mai nimic. S-a agatat de acest show, si-a schimbat complet viata. Cu premiul de data trecuta si-a luat casa. Alti castigatori masina sau lucruri materiale pe care le cumperi mai greu intr-o viata de om, iar altii au facut banii praf(uri), dupa cum le-a fost mintea!”, a scris Mara Bănică pe Facebook.

 

VEZI ȘI: Val de reacții negative la Survivor All Stars, după eliminarea lui TJ Miles. Fanii sunt revoltați: „Ce caută Sorin și Ciobanu acolo?”:

https://www.spectacola.ro/val-de-reactii-negative-la-survivor-all-stars-dupa-eliminarea-lui-tj-miles-fanii-sunt-revoltati-ce-cauta-sorin-si-ciobanu-acolo_39339.html

 

VEZI ȘI: Sorin și Zanni, scandal la Survivor All Stars: „Meriți să te duci acasă” / „Ești undeva unde nu meriți să fii”:

https://www.spectacola.ro/sorin-si-zanni-scandal-la-survivor-all-stars-meriti-sa-te-duci-acasa-esti-undeva-unde-nu-meriti-sa-fii_39331.html

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Editor Team | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel