Mara Bănică continuă scandalul cu familia lui Culiță Sterp: „Nu-mi mai trimiteți mesaje cu înjurături, v-am acționat în judecată”

Data publicării:

Mara Bănică le dă replica membrilor din familia Sterp.

Replica Marei Bănică în scandalul momentului, cel cu familia Sterp, nu a întârziat să apară, după ce mai mulți membri din familie s-au apărat și au spus faptul că declarațiile inițiale ale jurnalistei, conform cărora aceștia s-ar fi comportat urât cu ciobanii, ar fi false. Așadar, jurnalista își susține în continuare punctul de vedere, atașând pe pagina sa de Instagram și un videoclip mai vechi din cadrul unei emisiuni, ce are în centrul acțiunii chiar acest subiect pe care ea a decis să-l deschidă acum, ani de zile mai târziu. Mai mult, Mara Bănică îi amenință pe aceștia cu instanța, așa cum și ei au făcut-o la rândul lor, susținând faptul că a primit mai multe injurii și mesaje nepotrivite zilele acestea. 

„Când recunoști că ai bătut un om, dar a fost acum 10 ani și “nu se pune”, când califici oamenii în “țigani” și restul lumii, nu subestima memoria nimănui. Faptele noastre, bune sau rele, se întorc ca un bumerang în viață. Te bați cu propriile vorbe. Vă rog cu ocazia asta, pe toată familia, că sunteți vreo 4-5, habar nu aveam, să nu-mi mai trimiteți mesaje private cu înjurături. Beți un ceai de tei și evitați internetul la nervi. Și da, ne vedem în instanță. Eu una să fiți siguri că v-am acționat astăzi în judecată pentru toate grozăviile pe care mi le-ați trimis în privat sau le-ați declarat în presă.”, a scris Mara Bănică pe rețelele de socializare.

Citește și: Sora lui Culiță Sterp sare în apărare mamei Geta și o pune la zid pe Daniela Iliescu: „Mi se pare mult mai urât decât ce a făcut mama”

Ce i-a transmis Culiță Sterp acesteia

Totul a început de la competiția Survivor All Stars, pe care Mara Bănică a folosit-o drept pretext pentru a spune ce nu-i place la Iancu Sterp, de ce nu-l susține și de ce-l vede pe Zanni ca fiind marele câștigător. Astfel, acuzațiile sale nu au putut fi trecute cu vederea de către Culiță, care i-a transmis un mesaj dur acesteia. 

„Doamna Mara Bănică să vă fie rușine că pentru că faceți afirmații FALSE foarte grave la adresa mea și a familiei mele și pentru că faceți și conversații false mai nou. Pentru toate astea o să ne vedem în instanță! E prea mult deja unde se ajunge pentru denigrarea familiei mele. Și eu îmi susțin fratele ca să câștige finala Survivor, dar nu denigrez pe nimeni pentru asta și nu aduc afirmații false la adresa celorlalți concurenți, ba chiar le urez baftă și lui Zanni și lui Andrei, pentru că îi cunosc personal și știu ce fel de oameni sunt și îmi sunt dragi!”, a fost reacția lui Culiță Sterp.

Citește și: Sorin Pușcașu, acuzații dure împotriva lui Zanni: „Ești egal cu zero. Ai grijă pe cine acuzi, că s-ar putea să se întoarcă”

Iancu Sterp, comentariu acid pentru Mara Bănică

Nici Iancu Sterp nu s-a putut abține și i-a scris un comentariu Marei Bănică chiar la postarea cu pricina. 

„Falșii țin cu falșii, iar drepții cu drepții. Ne vedem în instanță pentru aceste minciuni. Incredibil câtă răutate și invidie, să inventezi astfel de lucruri și să ai astfel de vorbe. Fiți buni oameni dragi, că de răutate și invidie e plină lumea!”, a scris Iancu Sterp, la postarea făcută de Mara Bănică în mediul online. 

Citește și: Geta Sterp, fără milă la adresa Danielei Iliescu. Ce spune despre logodnica lui Culiță Sterp, după ce aceasta i-ar fi jignit mama: „Am rămas șocată”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel