Mara Bănică îl face praf pe Dorian Popa, după ce artistul a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise: „Drogații NU trebuie sa fie modele pentru copiii noștri”

Data publicării:

Mara Bănică și-a exprimat părerea cu privire la incidentul în care a fost implicat Dorian Popa.

Dorian Popa a fost prins în cursul zilei de vineri, 27 octombrie, sub influența unor substanțe interzise la volanul unui bolid de lux pe care-l deține. Mai mult, potrivit informațiilor oferite de autorități, acesta s-ar fi aflat doar în lenjerie intimă și un halat, în momentul în care oamenii legii l-au tras pe dreapta, pentru a-l testa. Dorian Popa este unul dintre cei mai urmăriți și apreciați vloggeri și artiști, cu o comunitate impresionantă de fani în mediul online, motiv pentru care mai multe persoane s-au arătat a fi contrariate de exemplul pe care tânăra generația îl are de la vedete. Mara Bănică se numără printre aceste nume, expunându-și pe rețelele de socializare părerea dură cu privire la acest caz.

„Ei, uite, la Dorian Popa chiar nu m-aș fi așteptat sa se drogheze. Să conducă în chiloți da, nu mă surprinde deloc.
Sute de mii de copii îl urmăresc pe canalele de socializare. ASTA e o problema. Mare. Drogații NU trebuie sa fie modele pentru copiii noștri.”, a scris Mara Bănică pe rețelele de socializare.

VEZI și: Ce salariu uriaș primește Cori, mâna dreaptă a lui Dorian Popa. Artistul aruncă bomba: „A crescut constant de-a lungul timpului”

Cum s-ar fi justificat Dorian Popa în fața polițiștilor

După ce a fost oprit de polițiștii care l-au testat imediat pentru a vedea dacă artistul se află într-o stare bună pentru a fi la volan, rezultatul drugtestului a ieșit pozitiv la o substanță interzisă. În acest sens, oamenii legii l-au luat pe artist la o unitate medicală pentru recoltarea probelor medicale, astfel încât să se decisă cu exactitate despre cantitatea și substanța consumată. Mai mult, pe numele său a fost deschis deja un dosar penal, unde riscă de la 1, până la 5 ani de închisoare sau doar o amendă, plus suspendarea permisului autu.

Potrivit observator, justificarea artistului ar fi fost aceea că este venit de la o petrecere, unde s-a consumat o astfel de substanță. În acest fel, Dorian ar fi inhalat totul din aer, involuntar.

Citește și: Paula Seling dezvăluie impresia lăsată fiicei ei de Dorian Popa. Întâlnirea Elenei cu influencerul a făcut-o pe artistă să facă totul public

S-a arătat a fi împotriva substanțelor interzise

Recent, artistul era destul de vehement împotriva substanțelor interzise de orice fel, care nu ar face decât să fie o „jignire” asupra propriei persoane. Aceste lucruri sunt sub principiile sale de viață, povestea Dorian Popa.

„Știi, la mine totul se rezumă la business. Viciile societății nu fac decât să-ți distragă atenția de la business și am văzut zeci de cazuri, mai ales că domeniul media are parte de foarte multe vecii și am văzut foarte multe nume mari ratându-și cariere, am văzut foarte multe lucruri care m-au zguduit și atunci am zis hai să nu fiu și eu doar un altul care se înscrie în același tipar. Cred că sunt lucruri pe care Dumnezeu le-a ales pentru mine. Eu cred că ține si de tine ca și om, dar ține de cum te-a dat Dumnezeu. Altfel… la mine totul s-a rezumat la succes. Mi-a dat Dumnezeu un diamant și eu să-l arunc ca prostu` singur în noroi. N-ar fi păcat…? M-aș jigni pe mine, pe Dumnezeu, pe maică mea… o serie întreagă de jigniri.”, a declarat vloggerul în podcastul realizat de Ilinca Vandici.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel