Mara Bănică, scandal monstru cu familia lui Culiță Sterp! Artistul a luat foc: „Să vă fie rușine. Ne vedem în instanță!”

Data publicării:

Mara Bănică este protagonista unui scandal fără precedent cu familia lui Culiță Sterp.

Declarațiile făcute de mama Geta în direct la emisiunea lui Cătălin Măruță au stârnit o avalanșă de reacții, dar și un scandal monstru început chiar de Mara Bănică. Concret, în ediția de pe pro TV unde a fost invitată femeia recent, aceasta a vorbit despre infidelitatea lui Culiță Sterp și despre faptul că „nu ar băga mâna în foc pentru el”, așa cum ar face, în schimb, pentru Iancu, de care este convinsă că nu ar înșela-o pe Denisa, logodnica sa.

Fanii au început atunci să-i trimită Danielei Iliescu aceste declarații și să-i ceară părerea. Tot în acest context, pe contul personal al Marei Bănică a apărut și o conversație purtată de cineva cu logodnica lui Culiță Sterp, unde cea din urmă ar denigra-o pe viitoarea sa soacră. Cu toate acestea, familia Sterp se apără și spune că totul este fals și înscenat de jurnalistă. 

Anonim: Eu nu știu cum de o suporți. Eu făceam circ zilnic cu ea. Pune-o la punct ca să nu te pună ea și să-l întoarcă și pe Culiță împotriva ta că vrăjitoarea este în stare. Mimozele ei de copile râd că tutele la ce scoate mama lor pe gură. Eu dacă aveam așa mama o pocneam peste gură.

Daniela Iliescu: Nici pocnită nu își mai revine. Crede-mă că i-a făcut Culiță și scandal urât și degeaba. Măcar el ține cu mine mereu, dar e neputincios, ce să îi facă, să o ia la bătaie? Mie mi-e milă și de el sincer.. că e între noi. Și la TV e o variantă cenzurată de-a ei. 


Anonim: Dar se vede cã e o femeie rea și le așează și pe împrăștiatele alea de-a dreapta ei. Sắ-și vădă de oile ei. Îl face de râs pe fii-su. Ești frumoasă, cuminte și cu bun-simț. 

Citește și: Mara Bănică a spus cine vrea să câștige Survivor all Stars 2024: Știu că publicul nu e prost și sper că îl va vota

Reacția lui Culiță Sterp

Imediat după ce a citit acea conversație, Culiță Sterp a avut o primă reacție pe rețelele de socializare, unde i-a adus mai multe cuvinte grele Marei Bănică. Astfel, artistul nu doar că a fost extrem de deranjat de acuzațiile dure care au fost făcute asupra familiei sale, pe care acesta le pretinde a fi false, dar a amenințat-o pe Mara Bănică de faptul că va intenta un proces în instanță împotriva sa. 

„Doamna Mara Bănică să vă fie rușine că pentru că faceți afirmații FALSE foarte grave la adresa mea și a familiei mele și pentru că faceți și conversații false mai nou. Pentru toate astea o să ne vedem în instanță! E prea mult deja unde se ajunge pentru denigrarea familiei mele. Și eu îmi susțin fratele ca să câștige finala Survivor, dar nu denigrez pe nimeni pentru asta și nu aduc afirmații false la adresa celorlalți concurenți, ba chiar le urez baftă și lui Zanni și lui Andrei, pentru că îi cunosc personal și știu ce fel de oameni sunt și îmi sunt dragi!”, a fost reacția lui Culiță Sterp.

VEZI și: Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămaș șocați. Așa ceva nu s-a mai văzut: „Nu pot să cred!”

Ce spune Daniela Iliescu despre scandal

Nici Daniela Iliescu nu a rămas indiferentă la ce se vehiculează în mediul online. Și aceasta susține faptul că totul este o înscenare organizată de Mara Bănică, aceasta fiind victima acestui gen de furt de personalitate și în trecut. 

„Primesc o grămadă de printuri și vă rog să mă scutiți de circul ăsta, pentru că nu voi da curs niciunei provocări. S-a ajuns mult prea departe, toată lumea își dă cu părerea și interpretează eronat ceea ce se întâmplă. Cei care mă urmăriți de câțiva ani, știți că în trecut am mai avut un episod asemănător, când cineva a publicat o conversație falsă pe care ar fi avut-o cu mine.

Tot ce am avut de zis, am spus acum 2 zile pe story. lar orice am comentat pe TikTok e încă acolo pentru că îmi asum și pentru că am luat-o sub formă de glumă, fără să mă gândesc că se va ajunge la așa ceva. Știu ce se încearcă și mai ales DE CE. Trebuie doar să vă prindeți și voi.”, a scris și Daniela Iliescu pe Instagram.

VEZI și: După ce mama Geta a pus la îndoială în direct relația lui Culiță Sterp, Daniela Iliescu a luat foc! „Unde nu există educație și creierul nu are capacitatea de a filtra ce iese pe gură..”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel