Mara Trefas, despre călătoria sa în lumea muzicii. Cum și-a găsit vocația și a creat un stil unic / video

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Interviu Spectacola/Mara Trefas
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursă foto: Interviu Spectacola/Mara Trefas

Mara Trefas, un artist la început de drum, cu multe speranțe, visuri și o pasiune nemărginită pentru muzică, a vorbit, la emisiunea „Oracolul Vedetelor” despre felul în care a realizat că își dorește să urmeze acest drum, dar și despre direcția în care se îndreaptă.

Invitată în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola, Mara Trefas a dezvăluit cum a luat naștere pasiunea sa pentru muzică și cum a realizat că asta este ceea ce o pasionează cu adevărat. Pe când avea doar 6 ani, părinții ei au hotărât să o înscrie la dansuri sportive, fiind un copil cu foarte multă energie. Deși a fost la nenumărate concursuri prin toată țara, Mara și-a dat seama că începe să fie foarte atrasă de muzică. Mai târziu, părinții Marei au hotărât să plece în Franța, urmând o perioadă destul de dificilă pentru tânără. I-a fost greu să se acomodeze într-o țară străină și simțea că a fost ruptă de originea ei. Acesta a fost momentul în care a descoperit cu adevărat muzica. La întoarcerea în România, Mara a urmat Liceul de Arte, iar profesorii au remarcat imediat pasiunea ei pentru muzică și talentul pe care îl avea. Tot în perioada liceului a descoperit muzica rock, un stil muzical ce avea să își pună serios amprenta asupra tinerei artiste. Mara a fost chiar parte dintr-o trupă care s-a destrămat între timp, dar acum tânăra este membra unei alte formații numite „Driftwood”.

„Era singura mea doză de liniște”

„Povestea este destul de lungă. A început de când eram super mică, aveam vreo 6 ani. Eram genul ăla de copil cu foarte multă energie. Nu știam unde să o consum, așa că ai mei au decis să mă ducă la dansuri sportive. Am fost prin toată țara la tot felul de competiții, concursuri, am început să devin foarte pasionată de muzică în felul ăsta. După care, prin gimnaziu sau chiar mai devreme, părinții mei au decis să plecăm în Franța, moment în care m-am simțit puțin ruptă de originile mele și mi-a fost puțin greu să mă adaptez acolo. Așa am descoperit muzica. Era refugiul meu cumva. Am început să cânt prin casă, era singura mea doză de liniște interioară. Apoi, m-am întors în România și am continuat. Am studiat la Liceul de Arte, unde am avut norocul să întâlnesc niște profesori care au simțit înclinația mea pentru muzică și m-au dus pe la tot felul de concursuri. Am dat de muzica rock și de acolo a început nebunia. Am avut o trupă în liceu, alături de care am cântat în orașul meu natal, aproape în toate localurile. A fost cea mai frumoasă perioadă din viața mea. Am început să scriu atunci, mi-am făcut prieteni foarte mulți și apropiați. Apoi, am tot cântat, alături de trupa mea din prezent, „Driftwood”, a spus Mara Trefas.

Te-ar putea interesa și: Cristina Groza, primul Maestru Feng Shui acreditat de IFSA, invitată la Mi-Th Influencer / video

„Acolo e mediul meu de nebunie”

Mara Trefas are două stiluri muzicale pe care le îmbină perfect. A început prin a cânta rock, stil în care își găsește energia și explozia de care are nevoie un artist. Mai târziu, a descoperit stilul pop, cu ajutorul căruia a reușit să compună piese profunde, sincere și cu o încărcătură emoțională puternică. În prezent, tânăra fuzionează cele două stiluri muzicale într-un mod armonios ce îi permite să se exprime liber și să creeze piese autentice.

„Am două direcții pe care merg în prezent. Am început cu muzica rock. Acolo e mediul meu de nebunie care înseamnă energie și explozie totală. Apoi, e această zonă pop, în care cumva îmi așez sentimentele pe hârtie, tot ce simt mai profund și mai sincer. Influența asta rock și-a pus amprenta asupra mea și sper să le îmbin cât mai frumos pe viitor”, a adăugat Mara Trefas, în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel