Marcel „Maluma”, dezvăluiri despre experiența la Insula Iubirii: „Am fost cireașa de pe tort”

Data publicării:
Ipsita Marcel/sursa foto: captura foto instagram Marcel Andrei
Descriere foto: Ipsita Marcel/sursa foto: captura foto instagram Marcel Andrei

Marcel, ispita de la „Insula Iubirii”, a vorbit despre experiența pe care a trăit-o în cele 21 de zile petrecute în Thailanda, dar și despre criticile pe care le-a primit din partea telespectatorilor.

Marcel, ispita de la „Insula Iubirii”, a povestit recent despre experiența sa în cadrul emisiunii, dezvăluind motivațiile și provocările cu care s-a confruntat în această aventură. El a explicat că a ales să participe la reality-show pentru a ieși din rutină și pentru a aduce un suflu nou în viața sa. Ispita a subliniat faptul că a vrut să fie autentic și diferit față de ceilalți concurenți. Această abordare i-a adus însă și o mulțime de comentarii negative. Cu toate acestea, Marcel, cunoscut drept Maluma, este convins că și-a îndeplinit obiectivul și că a reușit să aducă un plus de valoare show-ului. Inspirat de experiențele din familie și din filmele indiene, Marcel a dorit să fie un exemplu de energie și voie bună, dar și-a propus și să le arate oamenilor cum trebuie să te comporți cu o femeie, după cum spune acesta.

„Eu am fost cireașa de pe tort”

„Ideea mea a fost să ies din rutina pe care o aveam acolo, la muncă. Am zis să fac totul spontan și dacă e reality-show, să fie reality-show. Când am spus că eu sunt mai diferit decât ceilalți, am luat hate, un milion de comentarii pe Facebook, toți mi-au dat-o la fileu. Și am demonstrat că am fost cu totul altceva față de ei. Eu am fost cel mai activ, din prima noapte, până la final. Eu am vrut și să creez povestea asta, să aibă un exemplu lumea de acasă, să vadă cum să se comporte. Am și din familie chestia asta, le am exemplu pe maică-mea, pe sora mea. Eu m-am inspirat și din filmele indiene, eu mă uit, îmi plac. Oriunde m-am dus în lumea asta și unde am lucrat, tot timpul am fost pe caterincă, pe tachinare, și cu colegii, și cu clienții. Îmi place să fie atmosferă. Și la emisiune, eu am fost cireașa de pe tort. Dacă eu nu făceam distracție, ceilalți mai puțin. Când începeam eu, începea și nebunia. Și la petrecerile tematice la fel. Dormeam 3-4 ore și în rest eram activ. Mă culcam la 4-5 dimineața și mă trezeam la 8, ceva de genul. M-am străduit acolo”, a declarat Marcel.

Te-ar putea interesa și: Iustina a rupt tăcerea. Concurenta de la Insula Iubirii a spus dacă a primit sau nu mașina mult visată de la Cornel

„Fără mine, sezonul acesta ar fi fost plictisitor”

În ciuda eforturilor sale de a crea o atmosferă plăcută, Marcel a recunoscut că nu toată lumea a înțeles intențiile sale. El a explicat că unele momente din show au fost editate într-un mod care l-a pus într-o lumină defavorabilă, oamenii de acasă acuzându-l că a consumat constant alcool. Cu toate acestea, Marcel este de părere că prezența sa a fost esențială pentru succesul sezonului 8 al show-ului. El a adăugat că, deși a fost criticat, a reușit să se comporte exemplar față de ceilalți concurenți și că dacă ar fi participat la un reality-show similar în Spania, ar fi fost poate mai bine înțeles.

„Lumea nu a înțeles o chestie. La testimoniale, noi stăteam câte 4-5 ore. Și mă vedeau în aceeași ținută. Lumea mă judeca că sunt mereu băut. Ei decupau și dădeau momentul ăla. Pe mine mă lua la testimonial pe final pentru că eram activ. Pe cei care nu erau activi îi luau primii. Cred că fără mine, sezonul acesta ar fi fost plictisitor. Au fost prea serioși băieții. Toată lumea se controla ce vorbea. Mai țin legătura cu câțiva, doar așa pe Instagram. Eu m-am înțeles foarte bine cu toată lumea. Nu am înjurat, nu am vorbit urât, nu am jignit pe nimeni. M-am comportat excepțional cu toată lumea. Dacă participam la „Insula Iubirii” în Spania era cu totul altceva. Nu îmi luam atâta hate. Aici lumea nu a înțeles că e un reality-show. Intenția mea a fost să dau un curcubeu în toată România”, a precizat Maluma, la podcastul „Ameritat cu Nasrin”.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel