Marcel Pavel explică ce a urmărit Loredana Groza pupându-i picioarele lui Horia Moculescu. Nu ar fi fost prima oară când face așa ceva

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram, Youtube/ procred.ro, Digi24, Loredana Groza
Descriere foto: Sursă foto: Instagram, Youtube/ procred.ro, Digi24, Loredana Groza

Marcel Pavel a explicat de ce Loredana Groza a apelat la un astfel de gest față de Horia Moculescu, în privirile a mii de oameni.

Marcel Pavel este una dintre cele mai „grele” voci din industria muzicală din România. Artistul a încântat zeci de ani publicul român, și nu numai, cu intepretările sale, dar și cu opiniile critice, directe. De data aceasta, artistul a comentat gestul controversat, de unii apreciat, de alții foarte dur criticat, al Loredanei Groza, pe scena din Mamaia.

Pentru a oferi claritate situației de ansamblu, Loredana Groza a avut ocazia de a cânta alături de Horia Moculescu- „imensul artist”, după cum l-a numit chiar cântăreața. Ea a ținut un discurs pe scena privită de mii de oameni în care îl lăuda pe Horia Moculescu, spunând de față cu toată lumea cât de onorată se simte pentru ocazia acordată.

Controversele apăruseră în urma gestului pe care l-a făcut ulterior discursului, atunci când a îngenuncheat în fața artistului și i-a sărutat picioarele. Mulți au criticat această acțiune ca fiind „nepotrivită”, în timp ce alții au apreciat modestia și atitudinea „umilă” pe care a avut-o Loredana față de un membru al „generației de aur”, mai ales că și Loredana este o artistă foarte apreciată, fiind considerată una dintre reprezentantele generației mai tinere din industria muzicală.

Gestul atipic ar fi dorit atragerea atenției

Vezi și: Loredana Groza, făcută praf de Mariana Moculescu, după ce i-a pupat picioarele lui Horia Moculescu pe scena din Mamaia: „Te-a învățat budismul. Blasfemie”

Marcel Pavel a comentat gestul spunând că „ a fost prea mult”, acțiunea fiind exagerată, mai ales că nu este un gest atât de normal la noi în țară. El este de părere că Loredana nu și-a afișat în întregime admirația față de Horia Moculescu, cât a dorit, de fapt, să atragă privirile asupra ei. De asemenea, punctul de vedere al lui Marcel Pavel arată că, pentru acesta, Loredana Groza nu este la prima încercare de a ieși în evidență.

„A fost un gest de prețuire exacerbată. E mai atipic, voia să atragă atenția și văd că a reușit și acum”, a spus Marcel Pavel, pentru playtech.ro 

Vezi și: Alimentul la care Loredana Groza a renunțat complet: „Sunt ca Djokovici”. Așa se menține în formă, la 53 de ani

Vezi și: Loredana Groza, urare emoționantă de ziua de naștere a tatălui său: „E un motiv de mândrie pentru oricine care a ajuns la vârstă asta!”

Mariana Moculescu, ieșită din minți după gestul pe care l-a făcut Loredana

Gestul Loredanei a fost pus la zid și de fosta soție a lui Horia Moculescu, Mariana Moculescu, care a avut o reacție foarte dură. Ea a acuzat-o pe cântăreață că gestul făcut de ea e un sacrilegiu, că „doar în fața lui Dumnezeu te închini”, iar în final, fosta soție a artistului a precizat că „practicile budiste au învățat-o să reacționeze așa”

Artista nu a oferit nicio declarație pentru a răspunde criticilor care i s-au adus în ultimul timp, legate de gestul său. Cu atât mai mult, publicul are o opinie scindată, iar vedetele din showbizul românesc, cele care și-au precizat un punct de vedere până acum, nu privesc prea bine acțiunea Loredanei. Potrivit unor păreri din public, în filmarea cu Loredana în genunchi în fața lui Horia Moculescu, artistul ar părea ușor stânjenit, neștiind cum să reacționeze pe moment.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel