Mare tristețe în lumea Hollywood-ului! Jennifer Lopez și Ben Affleck divorțează

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Instagram @jlo
Descriere foto: Sursa foto: Instagram @jlo

Când vine vorba de căsătorii celebre, nicio veste nu este una bună. Tabloidele au început să documenteze obsesiv și profetic cazuri în care aceștia nu purtau verighetele. Acum totul se învârte în jurul celui mai recent divorț!

Jennifer Lopez și soțul ei, Ben Affleck, se despart oficial, conform unei înregistrări pe dosarul Curții Superioare din Los Angeles. Pe 20 august, marți, artista a intentat procesul de divorț în Los Angeles. Aceștia au fost căsătoriți timp de doi ani.

Data depunerii cererii de divorț coincide cu aniversarea ceremoniei nunții acestora, care a avut loc în Riceboro, Georgia, în anul 2022. Căsătoria avusese loc în Las Vegas, cu o lună înainte.

Despărțirea apare în urma informații că aceștia ar fi locuit separat. Jennifer Lopez a declarat că și-a anulat turneul de vară pentru a petrece timp cu familia, iar casa acestoradin Beverly Hills a fost scoasă la vânzare.

Divorțul lor marchează o nouă întorsătură într-o poveste de dragoste între două superstaruri care s-a desfășurat în lumina reflectoarelor de-a lungul decadelor. Căsătoria dintre Lopez și Affleck a avut loc la mai bine de 20 de ani după ce s-au întâlnit prima dată pe platourile de filmare ale comediei „Gigli”, unde jucau rolul unor infractori care erau împreună într-o misiune. În timp, s-a 
De-a lungul anilor, amândoi s-au căsătorit cu alte persoane și și-au întemeiat familii. Dar echipa „Bennifer” a sărbătorit reîntâlnirea în 2021. Chiar și cuplul părea încântat. Ben Affleck și Jennifer Lopez, membri ai distribuției, au participat la premiera filmului „This Is Me... Now: A Love Story” în Los Angeles, California, SUA, pe 13 februarie 2024.

Dana Budeanu, delir total la adresa Ancăi Murgoci, redactor-șef DC News. A prins-o în fapt! Ceva mai penibil ați văzut? 

Cuplul s-a logodit inițial în noiembrie 2002, după ce Affleck a cerut-o în căsătorie cu un inel personalizat de 6,1 carate cu diamant roz de la Harry Winston. El a apărut, de asemenea, ca interesul amoros al lui Lopez în videoclipul ei din 2002 pentru piesa „Jenny from the Block”, a cărui poveste se bazează pe tratamentul paparazzilor asupra relației lor.

Cu câteva zile înainte ca cei doi să se căsătorească în septembrie 2003, nunta a fost amânată. Motivul invocat de către aceștia a fost „atenția mediatică excesivă” în jurul evenimentului. Pe atunci, se zvonea că cei doi au luat o pauză din relații. 

Așa că a părut a fi un basm când cuplul a făcut publică relația lor pe Instagram în iulie 2021, la câteva luni după ce Lopez și-a încheiat logodna cu legendarul jucător de baseball Alex Rodriguez. „Mă simt atât de norocoasă, fericită și mândră să fiu cu el,” a declarat Lopez pentru revista People despre reunirea cu Affleck, cu câteva săptămâni înainte ca acesta să o ceară din nou în căsătorie în aprilie 2022. „Este o poveste de dragoste frumoasă că am avut o a doua șansă.”

În 2024, Lopez a lansat „The Greatest Love Story Never Told,” un documentar care a povestit despre albumul ei creat independent „This Is Me... Now” și drumul ei în căutarea iubirii de sine. În film, Affleck a spus că a învățat să „facă compromisuri” cu Lopez în ceea ce privește dorința ei de a fi mai publică cu viața lor privată.

Recent, cei doi au fost văzuți în locuri diferite. La sfârșitul lunii iunie, Lopez și-a sărbătorit aniversarea cu o petrecere tematică Bridgerton, la care Affleck nu părea să fie prezent. Cântăreața are doi copii cu fostul ei soț Marc Anthony, în timp ce Affleck este tatăl a trei copii cu fosta sa soție, Jennifer Garner.

Ce spune Serghei Mizil despre alegerile prezidențiale 2024



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Alexandra Dumitru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel