Mari emoții pentru Lora şi Ionuţ Ghenu. Gestul făcut de artistă după căsătoria religioasă - Video

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto Instagram Lora
Descriere foto: Sursa foto Instagram Lora

După două amânări și aproape 10 ani de relaţie, Lora și Ionuț Ghenu au făcut pasul cel mare. 

Astfel, cei doi s-au căsătorit religios. Nunta vine după două săptămâni de la cununia civilă. Rochia de mireasă este un adevărat spectacol.

După ce s-a terminat ceremonia religioasă, Lora și Ionuț Ghenu au făcut câteva declarații despre momentul cu totul special din viața lor. Artista a spus faptul că nu și-a putut stăpâni lacrimile în biserică. Totodată, a oferit detalii și despre verighete și cele două rochii de mireasă.

„Eu am ales verighetele în două minute”

 

„Eu am ales verighetele în două minute. Nu știam exact ce vreau și mă bucur că am găsit exact ce mi-am dorit. Voi avea încă o rochie doar pentru dans și apoi o să mă schimb în rochia asta pentru că am muncit și eu la ea. Cea care mi-a făcut rochia mi-a spus că i-ar plăcea foarte tare să mă conectez cu rochia și atunci am fost și eu acolo și am ales fiecare detaliu și l-am pus cu bolduri”, a spus Lora.

Citește și articolul - „Auuu, au”. Cătălin Botezatu, reacție neașteptată după ce Karmen Simionescu a spus în direct la TV că își dorește să se mărite cu el - https://www.spectacola.ro/auuu-au-catalin-botezatu-reactie-neasteptata-dupa-ce-karmen-simionescu-a-spus-in-direct-la-tv-ca-isi-doreste-sa-se-marite-cu-el_41861.html 

”Eu am plâns, Ionuț s-a abținut”

 

”A fost o experiență foarte frumoasă. Ionuț m-a văzut acum două ore. A fost un moment foarte frumos. Eu am plâns, Ionuț s-a abținut. Am avut lacrimi în ochi, dar el a fost acolo pe poziții că trebuia să aibă grijă de mine”, a declarat Lora, conform CanCan.

"E un moment super special pentru mine şi l-am aşteptat de... încă de când eram mic", a declarat Ionuţ Ghenu.

A ridicat buchetul de mireasă

 

Celebra cântăreață a făcut și un gest inedit. Imediat după ce a ieșit din biserică, Lora a ridicat buchetul de mireasă, ca un semn de „victorie”. Apoi, a arătat verigheta în fața camerelor de filmat și a tuturor oamenlor prezenți la ieșirea din biserică. Apoi, mirii au plecat spre un local din Snagov, acolo unde au petrecut toată noaptea alături de cei 350 de invitaţi. Artista nu a cântat, însă atmosfera a fost la înălţime cu formația Zdob şi Zdub şi Connect-R.

Video

Youtube video image

Citește și articolul - Cătălin Botezatu a rupt tăcerea! Câți copii are celebrul designer - Video - https://www.spectacola.ro/catalin-botezatu-a-rupt-tacerea-cati-copii-are-celebrul-designer-video_41866.html 

 

Cine a cântat la valsul mirilor

 

"Am ales să ne cânte Fraci... "Francis on my mind" este numele ei de artist şi este fata naşilor noştri. Am cunoscut-o când eram în juriu la Next Star şi era un copil mic şi a cântat superb! Şi acum, iată, că îmi cântă valsul mirilor", a mai declarat Lora.

Citește și articolul - Mădălina Pamfile ”s-a făcut de râs” la 4 dimineața. A fost încătușată de polițiști - https://www.spectacola.ro/madalina-pamfile-s-a-facut-de-ras-la-4-dimineata-a-fost-incatusata-de-politisti-dupa-ce-a-facut_41872.html 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andrei Itu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel