Maria Constantin, dezvăluiri halucinante despre căsnicia cu Marcel Toader: „Mi-a făcut cel mai mare rău, nu știam prin ce trecuse Gabriela Cristea”

Data publicării:
Maia Constantin/ captură video Youtube, theExclusiv
Descriere foto: Maia Constantin/ captură video Youtube, theExclusiv

Maria Constantin și-a adus aminte cu groază de căsniciile eșuate din trecut.

Maria Constantin a trecut prin mai multe experiențe grele, pe plan sentimental, până să-și găsească dragostea din prezent pe care o trăiește alături de cel de-al treilea soț. Astfel, dacă prima căsnicie s-a terminat extrem de rău, din aceea rezultând și copilul artistei, aceasta și-a dorit să-și ia viața în piept, să o ia de la zero și să vină în București, oraș în care avea să-l cunoască pe al doilea soț, regretatul Marcel Toader. 

„Povestea a fost puțin ciudată. Eu în perioada respectivă trecusem prin primul meu divorț, eram într-o suferință maximă (...) Eu mi-am dorit să plec de acolo, iar la un an de zile după ce am venit în București, unde nu cunoșteam pe nimeni, am înțeles că o iau de la zero. Și fără bani, fără copil, pentru că nu aveam cum să-l întrețin, ca să încheiem și povestea asta. Cineva mi-a spus că o să-mi scrie un domn, Marcel Toader, eu nu știam cine este. Am luat contact cu el și mi-a spus că mă poate ajuta. 

Toată lumea îmi spunea că el are legături cu televiziunile și că mă poate ajuta. De fapt, prima emisiune în care am participat cu el, a început marele tam tam cu tema copilului meu.”, a declarat Maria Constantin în cadrul emisiunii „În oglindă”.

Citește și: Ana Bodea, actrița din „Lia”, cu ochii în lacrimi: „Mă emoționez foarte tare când vorbesc despre el”

Cum a început relația cu Marcel Toader

Dacă la început, relația dintre ea și Marcel Toader trebuia să fie doar o farsă, pe parcurs, bărbatul și-a arătat intențiile serioase și dorința de a forma un cuplu adevărat alături de ea. 

„La un moment dat se gândea să regizeze ca și cum noi am avea o relație și mi-a spus în mașină, eram pe Calea Victoriei și mi-a spus că i-ar plăcea să nu fie totul o farsă și să spunem lucrurile astea așa, pur și simplu, mi-a spus că i-ar plăcea să fac parte din viața lui. Mai rar se întâmplă în ziua de astăzi ca un bărbat să-ți deschidă ușa de la mașină, să te ajute în absolut orice. Toate lucrurile au mers așa până a venit nunta, iar apoi totul s-a schimbat. Totul a fost o minciună. Eu eram singura sursă de venit în relația noastră.”, a mai spus artista. 

Citește și: Concurenții Survivor All Stars au plecat spre Republica Dominicană! Când are loc marea finală: „Nu uitați să vă susțineți favoritul”

Știa de greutățile prin care trecuse Gabriela Cristea?

Astfel, la un an după ce l-a cunoscut, aceasta a ajuns și în fața altarului alături de Marcel Toader, moment după care a început coșmarul, spune Maria Constantin. De asemenea, aceasta a vorbit și despre situația Gabrielei Cristea și despre explicațiile pe care i le dădea bărbatul la vremea aceea.

„Acest om mi-a făcut cel mai mare rău, în viața lui existau multe femei, nu eram doar eu, dar am acceptat și asta. Toate acele imagini care sunt pe internet au fost trimise de mine și au fost primite de la femei care se aflau în casa noastră, în apartamentul renovat de mine. Din păcate pentru mine, am plecat pe zero din căsnicie.

Fostul meu soț, care nu mai este, avea un atu foarte important, era un bun vânzător. Când am început relația cu el, nu știam prin ce a trecut Gabriela Cristea, l-am întrebat despre banii pe care i-a luat de la ea, dar a spus că nu este nimic real.”, a mai spus ea.

VEZI și: Cinci obiceiuri care te vor îmbolnăvi. Renunță imediat la ele! Dr. Marius Sava: „Te vei predispune la boli cardiovasculare, la diabet, la accident vascular cerebral”

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel