Maria Constantin rupe tăcerea. Adevăratul motiv pentru care nu își dorește un copil cu soțul ei, deși sunt împreună de 5 ani

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/Maria Constantin
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/Maria Constantin

Maria Constantin a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu își dorește un copil cu soțul ei, Robert Stoica. Deși relația lor este una solidă, iar cei doi sunt împreună de cinci ani, cântăreața nu se vede mămică.

După mai multe relații și căsnicii eșuate, Maria Constantin și-a găsit liniștea în brațele lui Robert Stoica, bărbatul cu care este căsătorită din vara anului trecut. Cei doi urmează să împlinească în curând 5 ani de relație și sunt din ce în ce mai fericiți. De atunci și până acum artista susține că nu s-a schimbat nimic în cuplul lor și că încercă să mențină flacăra aprinsă.

Te-ar putea interesa și: Vica Blochina anunță ce ar trebui să faci ca să ai noroc la bani, în funcție de ziua în care te-ai născut: „Pot să facă mulți prin carisma lor”

Maria Constantin, despre certurile în cuplu

Cu toate acestea, ca în orice relație, mai există și certuri în cuplu, însă Maria Constantin recunoaște că ea este cea care reușește să gestioneze situația. După câteva discuții în contradictoriu, artista este cea care merge la partener, iar cu calm rezolvă orice neînțelegere.

„Luna viitoare împlinim 5 ani de când suntem împreună, consider că nu s-a schimbat nimic, poate doar mici chestii, că nu pot să fiu ipocrită, e normal. Prima dată e focul acela, dar încercăm să menținem aceeași flacără, să păstrăm același respect, că despre asta e vorba. Trebuie să apreciezi omul de lângă tine, să-l respecți și să primești aceeași aceleași lucruri înapoi, ceea ce mi se întâmplă și e foarte important pentru mine, ceea ce înseamnă că în sfârșit Doamne, Doamne a făcut lumină și în viața mea.

Mai sunt și la noi discuții contradictorii, dar faptul că el este Berbec și eu Pești, eu sunt genul de om maleabil, cu mine n-ai cum să nu te cerți, când văd că se agit așa apele îl las în pace și îl iau cu domol, ușor, ușor. Știi cum e femeia, te aduce, te întoarce și uite așa. Într-adevăr, bărbatul e stâlpul familiei, dar femeia trebuie să aibă grijă de această întreținere a relației”, a spus Maria Constantin pentru SpyNews.

Te-ar putea interesa și: Primele imagini cu bebelușul Ancăi Dumitra. Mesajul emoționant postat de actriță la o săptămână după ce a născut

Adevăratul motiv pentru care Maria Constantin nu își dorește un copil cu soțul ei, deși sunt de 5 ani împreună

Chiar dacă au o relație de 5 ani, iar iubirea este ca la început, Maria Constantin și Robert Stoica nu își doresc să devină părinți. Artista spune că, deși și-ar mai dori un copil, atât ea cât și partenerul ei au copii din alte căsnicii și momentan sunt mulțumiți. Maria Constantin a adăugat că viețile lor sunt și așa destul de agitate, iar aducerea pe lume a unui copil ar implica o mare responsabilitate.

„Noi am venit după nu știu câte luni pe acasă prin București, dacă am mai avea timp și de asta. În momentul în care te gândești la lucrul acesta ai o responsabilitate foarte mare. Nu ar fi prima oară când aș rămâne însărcinată, știu cum se desfășoară toată perioada și știu că mi-ar fi foarte difil și foarte greu. Într-adevăr, mi-aș mai dori un copil și ne dorim, dar cumva până acum eu am un copil, el are un copil, suntem bine momentan. Avem niște vieți destul de agitate, iar când vine un copil avem o responsabilitate foarte mare”, a mai declarat Maria Constantin.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel