Maria Covașă de la Insula Iubirii, mesaj tranșant pentru Alin Simoiu: „Nici măcar nu a avut bunul simț să își ceară scuze”

Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Facebook Alin Simoiu/Maria Adriana
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Facebook Alin Simoiu/Maria Adriana

Maria Covașă, concurenta de la „Insula Iubirii”, sezonul 8, a dat cărțile pe față și a făcut dezvăluiri despre apropierea dintre ea și ispita Alin Simoiu.

Maria Covașă nu s-a mai abținut și a dezvăluit care este adevărul despre apropierea pe care a avut-o cu ispita Alin pe parcursul emisiunii „Insula Iubirii”. Deși pe parcursul emisiunii concurenta a mărturisit și a dovedit că simte o atracție față de Alin și că i-ar plăcea să se cunoască și în afara show-ului, după ce s-a întors în România tânăra și-a dat seama că Alin doar și-a jucat rolul de ispită și nu a vrut să înceapă o relație cu ea cu adevărat. Mai mult decât atât, Maria a declarat că Alin și-a arătat o latură foarte urâtă, încercând să le facă pe ea și pe Iustina să se certe. De asemenea, concurenta a menționat că ar fi meritat scuze din partea ispitei, considerând că acesta a șters pe jos cu ea.

„A șters pe jos cu mine ”

„Alin se încadrează în tiparul meu, dar nu în totalitate. Și-a arătat o altă latură pe insulă și una foarte urâtă. Consider că dacă el chiar a fost ispită și voia să își ducă rolul până la capăt, putea să o facă, dar nu să mă îmbrobodească pe mine și pe Iustina să ne certăm. Alin are o latură foarte urâtă pe care și-a arătat-o și nici măcar nu a avut bunul simț să își ceară niște scuze, pentru că a șters cumva pe jos cu mine și nu cred că meritam”, a declarat Maria Covașă, la Interviurile Antena Play.

Te-ar putea interesa și: Alin Simoiu, declarații controversate despre concurentele de la Insula Iubirii: „Niciuna dintre fete nu merită atenția mea”

„Mi-am dat seama că Alin s-a prefăcut”

Maria Covașă a recunoscut că l-a contactat pe Alin Simoiu după finalizarea emisiunii și i-a dat numărul ei de telefon, dar numai pentru că a vrut o explicație din partea lui. Tânăra a mărturisit că nu și-a dorit o relație cu ispita, mai ales că la întoarcerea în țară și-a pus ordine în gânduri și a realizat ce s-a întâmplat de fapt pe insulă.

„L-am căutat, da, i-am dat numărul, dar strict ca să îmi explice de ce a avut acest comportament urât, nu pentru alt motiv. Eu cu Alin nu am mai vrut să am nicio legătură, pentru că eu când am ajuns în țară m-am liniștit, mi-am pus cap coadă tot ce s-a întâmplat, am analizat și mi-am dat seama că Alin s-a prefăcut și nici eu nu am fost acolo în totalitate”, a mai spus concurenta.

Te-ar putea interesa și: Romeo și Claudiu de la Insula Iubirii s-au luat la bătaie chiar în mijlocul unui eveniment. Bodyguarzii au intervenit pentru a-i despărți

„Niciuna dintre fete nu merită atenția mea”

Zilele trecute, Alin Simoiu a fost invitat în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”. Ispita a dezvăluit motivul pentru care nu a păstrat legătura cu niciuna dintre concurente. Întrebat de apropierea pe care a avut-o cu Iustina, ispita a mărturisit că s-ar fi așteptat să rămână în relații bune cu aceasta după finalizarea reality-show-ului, așa cum s-a întâmplat și cu fetele din sezonul trecut. Cu toate acestea, se pare că soțul concurentei, Cornel, nu ar fi fost de acord ca Iustina să păstreze legătura cu Alin și a încercat să o țină departe de el. Alin Simoiu a precizat că nu și-a dorit o relație cu Iustina, nici măcar una de prietenie și a realizat, după ce s-a terminat emisiunea, că niciuna dintre concurente nu merită atenția lui.

„Am crezut că va fi o legătură destul de ok, așa cum a rămas și cu Bianca din sezonul trecut, dar se pare că nu prea a fost de acord cu asta (Cornel nu ar fi fost de acord ca Iustina să păstreze legătură cu el după emisiune). Ba mai mult, e destul de răutăcios Cornel. Nu mi-aș fi dorit niciun fel de relație cu Iustina, nici măcar prieteni. Cred că am rămas cu un gust amar legat de ce s-a întâmplat acolo cu privire la Iustina. Am sesizat, pe parcursul emisiunii, că niciuna dintre fete nu merită atenția, după ce s-a terminat emisiunea” a declarat Alin Simoiu, la „Xtra Night Show”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel