Maria de la Insula Iubirii, criticată pentru că lucrează într-o patiserie. Cum a reacționat

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Facebook Maria Adriana
Descriere foto: Sursă foto: Facebook Maria Adriana

Maria Covașă, concurenta de la „Insula Iubirii”, sezonul 8, a fost criticată și ironizată de internauți, după ce pe rețelele sociale au apărut poze cu ea lucrând într-o patiserie.

Maria Covașă a reușit încă din primele zile ale emisiunii să atragă atenția telespectatorilor, atât cu povestea de viață tristă pe care o are, cât și prin relația cu Marcel, ispită în cadrul reality show-ului. Deși părea că Maria îi împărtășește sentimentele lui Maluma, așa cum este cunoscut Marcel, blondina s-a îndreptat către Alin, o altă ispită de pe insulă. La ceremonia finală, concurenta a ales să nu plece din Thailanda alături de iubitul ei, Danny Boy, ci să își dea o șansă cu Alin în afara emisiunii, considerând că nu au avut suficient timp să se cunoască pe parcursul show-ului. Chiar și după ce s-a întors în România, Maria a rămas în atenția publicului, fiind din ce în ce mai activă pe rețelele sociale, acolo unde îi ține la curent pe urmăritorii săi. 

În urmă cu câteva zile, concurenta a spus, în cadrul unei emisiuni televizate, că după participarea la „Insula Iubirii” se consideră influencer. Ulterior, aceasta a fost fotografiată în timp ce se afla la locul de muncă, o patiserie din Brașov. Urmăritorii săi au reacționat rapid și au criticat-o și ironizat-o.

Te-ar putea interesa și: Diandra, ispita de la Insula Iubirii, a reacționat după ce Iustina a jignit-o în emisiune: „Mi s-a părut urât”

„Nu fac nimic greșit sau umilitor”

La vederea acestor comentarii, Maria a reacționat și le-a transmis oamenilor un mesaj. Aceasta a spus că este mândră de faptul că a reușit mereu să aibă propriii bani și că nu este o rușine să muncești, indiferent de meseria pe care o ai. De asemenea, concurenta a precizat că într-adevăr, după participarea la „Insula Iubirii”, au apărut mai multe colaborări, dar nu a uitat de unde a plecat și a rămas aceeași persoană.

„Nu mi se pare o rușine să muncești. Am lucrat la acea patiserie o perioadă și la un magazin GSM. Nu înțeleg de ce ar trebui să fiu rușinată de job-ul pe care îl am. Dacă aș fi făcut videochat sau alte lucruri imorale, nu ar fi fost bine. Dacă am un job normal și vreau să îmi fac propriii bănuți, iar nu este bine. Gura lumii nu o astupă nici pământul. Eu sunt mândră de ceea ce fac, nu deranjez pe nimeni, îmi văd de treaba mea și mă întrețin cum pot. Evident că vreau să mă bucur și de colaborările care au apărut odată cu difuzarea emisiunii, dar nu am uitat de unde am plecat și sunt același om. Încerc să nu mă las afectată de părerea lumii, mai ales când știu că nu fac nimic greșit sau umilitor”, a declarat Maria, pentru CANCAN.RO.

Cu toate că multe persoane au ironizat-o, au existat și comentarii de laudă și încurajare pentru Maria, oamenii apreciind că muncește și că se întreține de una singură: „Să muncești nu e o rușine”, „Muncește, nu cerșește. Bravo!”, „Jos pălăria”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel