Maria de la Insula Iubirii l-a dat de gol pe Marcel. Fosta ispită îi scria în timp ce era cu iubita lângă el. Armina a răbufnit când a văzut mesajele

Data publicării:
Captură foto:Facebook/Maria Adriana. : Captură video: YouTube/Un show păcătos
Descriere foto: Captură foto:Facebook/Maria Adriana. : Captură video: YouTube/Un show păcătos

Maria de la Insula Iubirii a făcut-o praf pe Armina, iubita lui Marcel, după ce aceasta ar fi avut o reacție vehementă când a descoperit conversațiile dintre ea și fosta ispită.

Maria Covasa și Daniel Ungureanu, cunoscut sub numele de Dany Boy, au venit „Insula Iubirii” pentru a-și testa relația. Încă din primul episod al celui de-al optulea sezon, ispita Marcel a fost vizibil atras de Maria, iar între cei doi s-a format rapid o conexiune. Cu toate acestea, interacțiunea lor nu a depășit stadiul unui flirt.

Te-ar putea interesa și: Anamaria Prodan, replică dură pentru Reghecampf: „Măcar așa să-l ajut să-și mai facă câteva sute de o ciorbă”

Maria de la Insula Iubirii l-a dat de gol pe Marcel. Fosta ispită îi scria în timp ce era cu iubita lângă el. Armina a răbufnit când a văzut mesajele

Nici bine nu au plecat din Thailanda, că Marcel și-a și făcut iubită, pe Armina. Se pare însă că ispita nu a încetat să o caute în tot acest timp și pe Maria. Într-un interviu pentru Cancan, concurenta a declarat că ispita i-a scris, în timp ce el era într-o relație cu Armina Grigoraș

„După Insulă am mai vorbit cu Marcel. El m-a căutat pe mine. Mi-a scris atunci când s-au prezentat ispitele și a luat hate. Mi-a cerut să-i dau o părere și un sfat. Nu a fost ceva mai mult între noi, doar că a ținut să afle părerea mea. Consider că am contat pentru el, dacă nu contam nu cred că îl interesa părerea mea și cerea părerea fetelor sau a altcuiva. Cred că el a venit la Insula Iubirii jucând un rol, dar pe parcurs s-a întâmplat să se îndrăgostească, s-a schimbat ceva acolo și nu știa ce să facă. A jucat, dar a fost și sincer, pentru că e foarte greu să joci atât de bine”, a declarat Maria Covasa pentru Cancan.

Te-ar putea interesa și: Cristina Șișcanu a spus public marele regret pe care îl are din căsnicia cu Mădălin Ionescu: „Îmi pare tare rău”

„Când ți-e frică să nu pierzi ceva, știi cum e, blochezi tot și vrei să-l ții într-o cușcă. Este un comportament toxic”

Mai mult, blondina a spus că Armina ar fi blocat-o peste tot, asta din cauza gelozie. Ea a descris acest gest ca fiind un comportament toxic și un semn de nesiguranță. Maria a subliniat că, în ciuda situației, încă îl vede pe Marcel ca pe un om bun.

Te-ar putea interesa și: Adina Buzatu, confesiuni despre lupta cu kilogramele. Ce a ajutat-o cel mai mult să se mențină la aceeași greutate: „Am să vă spun un secret”

„Nu mai țin legătura cu Marcel, pentru că iubita lui m-a blocat! Când ți-e frică să nu pierzi ceva, știi cum e, blochezi tot și vrei să-l ții într-o cușcă. Este un comportament toxic. Când știi ce ai lângă tine și știi ce poți să fii tu ca femeie lângă el, nu ar trebui. Trebuie să fii cu el de mână și să nu blochezi pe toată lumea care a participat la Insulă, mă refer strict la fete sau orice fată care crezi că ar avea legătură cu el.

Sincer, eu consider că este nesigură pe ea. Marcel cred că o iubește din moment ce acceptă aceste lucruri. Nu mă deranjează că m-a blocat, eu în continuare îl văd pe Marcel un om bun și nu consider că a făcut aceste lucruri. Eu îl văd tot omul ăla bun în continuare”, a mai spus Maria Covasa.

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel