Maria de la Insula Iubirii, replică tăioasă pentru iubita lui Marcel: „Este nesigură pe ea. E și invidioasă”

Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Facebook Maria Adriana/Armina Grugoraș
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Facebook Maria Adriana/Armina Grugoraș

Maria Covașă, concurenta de la „Insula Iubirii”, a făcut mai multe dezvăluiri despre ispita Marcel și a criticat-o pe iubita acestuia pentru cuvintele pe care le-a spus despre ea.

Încă din primul episod al celui de-al optulea sezon „Insula Iubirii”, ispita Marcel a fost fermecat de Maria, concurenta care a venit împreună cu iubitul său, poreclit „Dany Boy”. Maria s-a apropiat și ea destul de rapid de Marcel, fiind atrasă de firea lui caldă și sinceră. Ispita a știut când să îi fie alături și a încurajat-o de fiecare dată când iubitul ei a făcut ceva ce a deranjat-o. Bărbatul îi pregătea micul dejun în fiecare dimineață și chiar dormea în living, pe canapea, pentru a fi cât mai aproape de camera acesteia. Cu toate că la început aceste gesturi au impresionat-o pe tânără, cu timpul, aceasta a început să se simtă sufocată de ispită și s-a îndreptat către altcineva. Deși cei doi și-au promis că vor păstra legătură după ce se vor întoarce din Thailanda, se pare că lucrurile s-au stricat între timp.

„Este nesigură pe ea”

Maria Covașă, concurenta de la „Insula Iubirii”, a mărturisit că nu mai păstrează legătura cu ispita Marcel, dar a recunoscut că bărbatul a căutat-o după finalizarea emisiunii pentru a-i cere sfaturi. Mai mult decât atât, tânăra a declarat că iubita ispitei a blocat-o pe rețelele sociale și consideră că a făcut acest lucru pentru că este nesigură pe ea. De asemenea, fosta concurentă a menționat că se simte dezamăgită de atitudinea bărbatului, mai ales că i-a promis în timpul filmărilor că vor păstra legătura și vor rămâne prieteni, lucru care nu s-a mai întâmplat atunci când s-au întors în România. Fosta concurentă este de părere că Marcel, într-adevăr, a venit în emisiune jucându-și rolul de ispită, dar pe parcurs s-a îndrăgostit în mod real.

„Nu mai țin legătura cu Marcel. Marcel, uite ce femeie ai pierdut. Nu mai țin legătura cu el, pentru că iubita lui m-a blocat. Când ți-e frică să nu pierzi ceva, știi cum e, blochezi tot și vrei să-l ții într-o cușcă. Sincer, eu consider că este nesigură pe ea. Marcel cred că o iubește din moment ce acceptă aceste lucruri. Nu mă deranjează că m-a blocat, eu în continuare îl văd pe Marcel un om bun. După Insulă, am mai vorbit cu Marcel. El m-a căutat pe mine, mi-a scris că și-a primit mult hate după ce s-au difuzat prezentările ispitelor, voia o părere și un sfat. Nu a fost cu altă intenție între noi, doar că a ținut să afle părerea mea, așa că eu consider că am contat pentru el, căci altfel nu mai voia părerea mea.

Te-ar putea interesa și: Flick rupe tăcerea, după ce soția sa a fost acuzată că l-a îndepărtat de prieteni: „Dacă e să pierd prietenii ăștia pentru relația asta, nu am pierdut nimic”

Sinceră să fiu, cred că Marcel a venit jucând un rol, dar, pe parcurs, s-a îndrăgostit și s-a schimbat. Plus că, după ce s-a terminat Insula și a ajuns în București, el a mai vorbit cu mine și atunci voia mai mult, nu era doar prietenește. Acum mă simt puțin dezamăgită de el, pentru că și în emisiune, și după filmări, el a promis că o să ținem legătura ca prieteni și o să-mi fie mereu alături, dar acum nici după ce mi-am luat tot hate-ul de la emisiune, nu mi-a dat nici măcar un mesaj, că și el a trecut prin hate”, a declarat Maria Covașă.

„S-a văzut că Marcel a simțit ceva mai mult”

În urmă cu aproximativ o lună, Marcel și iubita sa, Armina, au fost invitați la podcastul „un PODCAST mișto By Bursucu'”. Acolo, tânăra a declarat că ispita s-a atașat în mod real de Maria pentru că e normal să creezi un atașament față de cineva cu care petreci atât de mult timp, comparând-o pe aceasta cu un câine. Acum, Maria i-a dat replica Arminei și a mărturisit că femeia este nesigură pe ea, răutăcioasă și invidioasă, fiind evidentă apropierea dintre ea și Marcel și dorința lui de a forma o relație.

„Iubita lui este nesigură pe ea, cred că e puțin și răutăcioasă și invidioasă, din moment ce a făcut comparația cu câinele. Marcel nu s-a atașat de mine ca de un câine și cred că asta s-a văzut. S-a văzut că Marcel a simțit ceva mai mult acolo. Nu m-a deranjat comparația ei, sincer nu mă interesează de ea. Dacă zicea el, care a stat 21 de zile cu mine pe Insulă, poate m-ar fi deranjat, dar așa că a zis ea, s-a văzut doar nesiguranța ei”, a precizat Maria Covașă, pentru CANCAN.RO.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel