Maria de la Insula Iubirii, schimbare de look radicală! Concurenta e de nerecunoscut

Data publicării:
Sursă foto: Facebook Maria Adriana
Descriere foto: Sursă foto: Facebook Maria Adriana

Schimbare radicală de look pentru Maria de la „Insula Iubirii”. Concurenta și-a făcut câteva transformări majore.

Maria Covasa, concurenta de la „Insula Iubirii”, a apelat la mai multe schimbări de look după ce a părăsit show-ul. Aceasta și-a mărit buzele, și-a pus fațete dentare și extensii de păr.

După terminarea emisiunii, Maria a devenit din ce în ce mai prezentă pe rețelele sociale, în special pe TikTok, acolo unde face live-uri destul de des. Urmăritorii săi au observat imediat că aceasta este schimbată și că a apelat la mai multe intervenții. Cu un zâmbet strălucitor și buze voluminoase, Maria a atras atât complimente din partea oamenilor, cât și critici dure: „De unde ai luat fațetele?”, „Cum ți-a crescut părul așa lung?”, „Ești așa frumoasă!”, „În curând o să arăți ca ispitele”.

Maria Covasa are o poveste de viață impresionantă și dureroasă. Mama ei a murit când ea era foarte mică, iar acum bunica sa are probleme foarte grave de sănătate, ea fiind cea care o îngrijește și se ocupă de bunăstarea acesteia. Ea și Dany Boy, partenerul său, au o relație de peste 5 ani, timp în care au trecut prin multe momente care le-au testat iubirea. Cei doi au recunoscut că în această perioadă s-au despărțit nici mai mult, nici mai puțin de 37 de ori, lucru ce i-a șocat pe ceilalți concurenți ai emisiunii. Acum, au venit la „Insula Iubirii” pentru a-și testa relația o ultimă dată și pentru a înțelege unde au greșit și ce ar trebui să schimbe pentru a îmbunătăți lucrurile. 

Încă de la începutul show-ului, atât Maria, cât și iubitul ei au avut mici apropieri de ispite. Concurenta s-a apropiat de Marcel, cunoscut drept Maluma, dar, cu timpul, a dorit să iasă la întâlniri și cu alte ispite, lucru care l-a deranjat pe acesta. Dany Boy a creat o conexiune cu ispita Mădălina, alături de care a avut parte și de câteva momente intime. Deși la început încerca să ascundă totul sub pretextul faptului că se înțeleg foarte bine și că sunt două persoane asemănătoare, cu timpul au început să petreacă din ce în ce mai mult timp împreună, să doarmă ținându-se de mână și chiar să petreacă clipe incendiare în patul concurentului.

Maria a fost criticată dur de către telespectatori, fiind acuzată de faptul că le dă speranțe mai multor băieți pe de insulă, fără a se concentra, însă, pe unul singur. Oamenii de acasă au ajuns chiar să îl compătimească pe Marcel. Acesta a părut afectat de comportamentul concurentei și a declarat în nenumărate rânduri că își dorește o relație serioasă cu ea, ba chiar, într-unul dintre episoadele emisiunii, Maluma i-a propus să facă un copil pentru a-i dovedi că ia totul foarte în serios și că nu se joacă cu sentimentele ei.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel