Maria Dragomiroiu, la un pas să-și piardă viața: „Când am deschis ochii, în fața mea era un pom”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Maria Dragomiroiu, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Maria Dragomiroiu, Facebook

Maria Dragomiroiu și-a deschis sufletul și a povestit mai multe lucruri neștiute din viața sa. 

Maria Dragomiroiu a avut mai multe cumpene în viață și momente în care a simțit faptul că era la o fracțiune de secundă de a-și pierde viața. Cu toate acestea, vedeta spune că a reușit mereu să treacă peste ele și să le fie în continuare alături celor dragi, având parte de protecție divină. Acum, artista și-a deschis sufletul și a povestit unei țări întregi despre ce fel de momente este vorba, dar și despre cum a văzut pericolul cu o secundă înainte de a avea loc.

„De câte ori nu am adormit la volan, de câte ori nu mi-am dat palme, pentru că simțeam că adorm. Odată veneam singură de la o nuntă, era 4 dimineața și am clipit, iar în secunda aia am simțit-o pe mama lângă mine și când am deschis ochii, în fața mea era un pom. Deci nu m-a salvat mama mea? Nu este doar ce se vede, ca să fie lumină, ai nevoie în spate de foarte multe.”, a spus Maria Dragomiroiu în podcastul „Altceva cu Adrian Artene”. 

Te-ar putea interesa și: Carmen Brumă, trei sfaturi importante pentru articulații sănătoase: „Cresc densitatea osoasă, diminuează rigiditatea articulară și au proprietăți antiinflamatorii”

Care este cea mai mare frică a sa 

Maria Dragomiroiu a vorbit și despre cea mai mare frică din viața sa, care este, asemenea multor oameni, cea de moarte. Artista nu se teme însă pentru propria sa viață, cât pentru cea a apropiaților ei. În acest sens, îndrăgita cântăreață de muzică populară spune că nu și-ar mai dori să trăiască, dacă cineva apropiat sufletului ei ar păți ceva tragic.

„Cea mai mare frică e să nu li se întâmple ceva alor mei, eu mă pun pe ultimul loc. Dacă i se întâmplă ceva cuiva, nu mai vreau să trăiesc. Frică de faptul că nu mai pot să cânt, dar Dumnezeu nu te lasă niciodată. Sunt o luptătoare, chiar dacă sunt o fire pesimistă de fel.”, mai spune ea. 

Citește și: Carmen de la Sălciua, înșelată de Culiță Sterp? „Mi se părea ceva în neregulă”. Daniela Iliescu a fost prezentă la nunta celor doi

Cum și-a început cariera

Maria Dragomiroiu a avut o pasiune pentru muzică încă din copilărie, când și-a dorit să învețe să studieze la acordeon. Pentru a și-l putea permite însă, artista își amintește cum și-a dorit să-l ajute pe tatăl său la muncile casei, pentru a câștiga, astfel, niște bănuți pentru lucrul pe care ea și-l dorea cel mai mult atunci.

„Tăticul meu mi-a cumpărat, că mi-am dorit foarte mult, un acordeon cu 12 bași. Am văzut că un coleg de-al meu mai înstărit avea acordeon și nu l-am lăsat pe tăticu până nu mi-a luat. Și cum mi l-a luat? Tot prin munca mea… pentru că să faci rost de 1.200 de lei, salariu unui om de la oraș, trebuia să muncești, să vinzi… țuică, băuturi.

Eu am muncit o vară întreagă și tăticul meu făcea cea mai bună țuică de prune și mă duceam cu ea la piațetă unde mergeam să o vând. Și așa am făcut bani și pentru acordeon, dar și să ne acoperim casa noastră. Asta însemna fericire pentru un copil de la țară.”, a spus Maria Dragomiroiu în podcastul „Altceva cu Adrian Artene”.

VEZI și: Leacul cu beneficii miraculoase, care costă doar un leu. Lidia Fecioru: „Este cel mai puternic absorbant de lichide”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel