Maria Popovici și Alexandru Minculescu s-au despărțit după 6 ani de căsnicie. Primul mesaj

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Instagram Maria Popovici
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Instagram Maria Popovici

Maria Popovici și Alexandru Minculescu s-au despărțit după 6 ani de căsnicie!

Maria Popovici și Alexandru Minculescu au format un cuplu cunoscut în România, atât pe scena stand-up-ului, cât și în mediul online. Maria Popovici este o comediantă de stand-up apreciată, care a câștigat sezonul 2 al emisiunii „iUmor” în 2016, lucru care a contribuit semnificativ la creșterea popularității sale. Alexandru Minculescu este și el comediant, cunoscut pentru umorul său și pentru prezența sa pe scena stand-up-ului românesc. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 6 ani, iar despărțirea a venit ca un șoc pentru fanii acestora.

„Nu vom discuta vreodată subiectul”

Comedianta a postat, pe pagina sa de Instagram, un mesaj în care își anunță fanii că povestea de dragoste dintre ea și soțul ei a luat sfârșit. Se pare că relația dintre cei doi s-a încheiat în urmă cu ceva timp, dar au ales să facă public acest eveniment abia acum. Maria Popovici a adăugat faptul că nici ea, nici Alexandru Minculescu nu vor discuta vreodată acest subiect în spațiul public și a rugat comunitatea să le respecte intimitatea.

„Salutare! Relația noastră s-a încheiat acum ceva timp de comun acord, dar am ales să nu facem asta public, pentru că nu considerăm că privește pe cineva. Se pare că, vrei nu vrei, dacă ești persoană publică, trebuie să faci un anunț, mai ales după ce ți-ai expus relația așa mult timp. Ne-ar plăcea să vă rugăm să ne respectați dreptul la intimitate, dar știm și noi că e aproape imposibil, așa că vă anunțăm că nu vom discuta vreodată subiectul în spațiul public. Mulțumim!”, a postat Maria Popovici, pe pagina sa de Instagram, alături de o poză cu ea și soțul ei.

Maria Popovici și Mincu au fost împreună timp de mai mulți ani, iar tensiunile din relația lor adesea deveneau subiecte de glume în spectacolele lor de stand-up comedy. Cu toate acestea, au ales să păstreze discreția în privința vieții lor personale și să evite ca certurile lor să ajungă în atenția publicului. Deși părea că reușesc foarte bine să îmbine viața personală cu cea profesională, se pare că, în spatele ușilor închise, lucrurile nu erau așa cum credeau fanii acestora. 

Te-ar putea interesa și: Adriana Bahmuțeanu rupe tăcerea! Ce a dezvăluit despre despărțirea de Silviu Prigoană



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel