Maria Tebieș, ispita de la Insula Iubirii, i-a pus gând rău lui Jador: „Dacă îl sun, nu o să mai fie însurat” / Video

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/WOWnews
Descriere foto: Captură video: YouTube/WOWnews

Maria Tebieș, ispita care a făcut furori în sezonul 8 al emisiunii Insula Iubirii, a stârnit controverse după ce a declarat că ar putea să îl despartă oricând pe Jador de Oana Ciocan. 

Ispita Maria Tebieș a fost una dintre cele mai atrăgătoare și controversate ispite feminine din sezonul 8 Insula Iubirii. A reușit să capteze atenția concurenților, cât și a publicului datorită aspectului său fizic, a atitudinii senzuale și a personalității sale dezinvolte. Fără doar și poate, ipsita i-a cucerit pe concurenți  cu frumuețea și atuurile ei. La doar 26 de ani, Maria a devenit una dintre cele mai discutate figuri din show, cucerind concurenții cu frumusețea sa și câștigându-și astfel mulți admiratori.

Maria Tebieș este medic rezident, specializându-se în dermatologie. Alegerea acestei specializări nu a fost deloc una întâmplătoare, ea fiind pasionată de domeniul esteticii medicale. Și-a făcut mai multe ajustări la nivelul feței, iar acum arată așa cum a visat mereu. Ea a confirmat că a făcut o operație la nivelul sânilor și o rinoplastie. În plus, tânăra de 26 de ani își asumă aceste alegeri și le consideră o îmbunătățire a aspectului fizic.

Nimeni nu poate să-i reziste și este conștientă de acest lucru, motiv pentru care și Cornel a fost cât pe ce să-i cadă în ispită. Cu toate acestea, la finalul emisiunii a ales să rămână cu iustina, femeia care urmează să îl facă tătic pentru a cincea oară.

Te-ar putea interesa și: Mario Fresh confirmă despărțirea de Alexia Eram, după opt ani de relație: „A fost o decizie dificilă”. În ce relații sunt acum cei doi

Maria Tebieș, ispita de la Insula Iubirii, i-a pus gând rău lui Jador

În cadrul podcastului realizat de Bogdan Mocanu, unde a fost invitată împreună cu Eda Csoregi, ispita din sezonul 6, Maria Tebieș a atras din nou atenția printr-un schimb de replici cu privire la Jador. Moderatorul a întrebat-o dacă ar vrea să-l sune pe acesta, iar răspunsul ei a fost direct.

„Îl sun, vrei să-l sun?”, a întrebat Bogdan Mocanu.

„Sună-l!”, a replicat imediat Maria Tebieș.

Te-ar putea interesa și: Ce cadouri au primit invitații la nunta Monicăi Bîrlădeanu și a lui Valeriu Gheorghiță. Mirii nu au lăsat pe nimeni să plece acasă cu mâna goală / Foto

„Dacă îl suni, nu o să mai fie însurat”

Deși Jador spune că vrea să se împace cu Oana Ciocan și că sunt despărțiți de ceva timp, Bogdan Molcanu l-a dat de gol și a spus că cei doi formează, de fapt, un cuplu. Cu toate că informația că Jador și Oana Ciocan ar fi încă împreună părea să o surprindă, Maria Tebieș nu a părut deloc intimidată de faptul că acesta este într-o relație. Atitudinea ei dezinvoltă și glumele pe seama situației au lăsat impresia că, dacă ar dori, ar putea oricând să creeze tensiuni între cei doi.

Te-ar putea interesa și: Jador aruncă bomba. Oana Ciocan și-a găsit un nou iubit, în timpul pauzei lor: „Am văzut-o chiar eu la masă cu un băiat! Ajutați-mă”

„E însurat, Maria, acum, lasă-l în pace”, a ținut să precizeze Bogdan Mocanu.

„Încă?”, a întrebat confuză Maria Tebieș, care știa că Jador este despărțit, de fapt, de Oana Ciocan.

„Da”, a spus Bogdan Mocanu, care este bun prieten cu Jador.

„Dacă îl suni, nu o să mai fie”, a mărturisit Maria Tebieș.

„Dacă îl sun e Jador, nu o să mai fie însurat. Nu mă bag, nu vreau să mă bag”, a mai adăugat Bogdan Mocanu.

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel