Marian Godină „nu face morală”, dar „e păcat de toată munca” lui Dorian Popa. Ce spune influencerul despre colegul de breaslă

Data actualizării: | Data publicării:

Marian Godină a intervenit și el în scandalul iscat de Dorian Popa și autorități.

Marian Godină, celebrul influencer-polițist, a precizat și el câteva cuvinte despre cazul lui Dorian Popa, care acum se confruntă atât cu critica publicului și a „colegilor” de breaslă, dar și cu un dosar penal deschis de IPJ Ilfov pe numele său pentru conducerea sub influența substanțelor interzise.

Vezi și: Ce spune Dumitru Dragomir, după ce Dorian Popa a rămas fără permisul de conducere. Nea Mitică a dat verdictul: „Nu sunt procuror”

Deși Marian Godina susține că nu îl urmărește pe influencer, el ține să puncteze faptul că „omul ăla a muncit enorm”, dar și că „ăla face case, în timp ce alții nu au făcut în viața lor un coteț de găini”, mesaj ce a scandalizat o parte dintre urmăritorii săi, dar asta nu este tot.

Prima „interacțiune”, dacă se poate numi așa, dintre Godină și Dorian Popa a fost urmărirea unui podcast de către primul, iar opinia sa a fost că „nu i-a displăcut” ce a auzit din gura artistului.

Polițistul critică situația influencerului, deși recunoaște că „nu îl urmărește”. El mai pune pe seama invidiei criticile pe care le-a mai primit artistul, aceștia așteptând o ocazie de care să se lege, cum a fost anunțul IPJ Ilfov referitor la starea lui Dorian la volan.

Vezi și: „Astăzi îmi place Dorian Popa” Iulia Albu, reacție contorversată după ce artistul ar fi rămas fără permis

Marian Godină mai afimră despre Dorian că „este deja făcut K.O.” și că „nu obișnuiește să dea cu piciorul ”cuiva care se află într-o asemenea situație. Cu toate că la final el arată compătimire față de influencer, „Păcat de toată munca aia a lui de care și-a bătut joc”, iar imediat după a ținut să precizeze că el „nu o să se apuce de făcut morală”, rezumându-se la afirmația prezentată mai înainte.

Mai jos prezentăm o parte din mesajul integral al lui Marian Godină, de pe Facebook, atunci când îl menționează și pe Dorian Popa:

„Și pentru că despre Dorian Popa e ziua de azi, pot spune că nu-l urmăresc, nu e genul meu de conținut ceea ce face el. Nu am schimbat niciodată nicio vorbă, l-am văzut însă la un podcast și nu pot spune că mi-a displăcut. Cert e că omul ăla a muncit enorm pentru tot ce are, chiar dacă unii, cei mai mulți din invidie, îl trimit la muncă și jubilează acum când a fost prins drogat la volan. Ăla face case, în timp ce alții nu au făcut în viața lor un coteț de găini.Sunt fericiți, se simt răzbunați acum și au motive să dea în el din toate direcțiile, asta deși și-ar da oricând viața lor pe-a lui.M-a uimit azi o cunoștință a mea care îmi împuia capul de fiecare dată cu Dorian Popa, cât e de bun, de harnic, cum ar vrea să ajungă ca el și care azi a postat cu fericire un text ironic la adresa lui. Nu-s genul care să mai dea un picior celui care deja e făcut ko, așa că nu o să mă apuc de făcut morală și mă rezum doar la atât:Păcat de toată munca aia a lui de care și-a bătut joc.”

Vezi și: Elena Merișoreanu sare în apărarea lui Dorian Popa, după ce ar fi fost prins drogat la volan: „Lua și niște pastile. Plângea săracul, se blestema că e nevinovat”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel