Marian Golea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodia care ar putea să primească o sumă de bani

Data publicării:
Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV
Descriere foto: Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV

Marian Golea a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii în perioada următoare.

Marian Golea  a venit cu previziunile astrale pentru toate zodiile, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV. 

Șobolan

Are două stele bune: 8 și 2. Atenție la boli. Când le e lumea mai dragă, atunci vine Câinele și le dă câte un șut de nu știu de viața lor. Duceți-vă la spital și controlați-vă!

Bivol

E momentul să luați banii înapoi, dar trebuie să fiți tenace.

Tigru

Este foarte bine reprezentat. Câinele este aliatul lui și are două stele frumoase. Pentru Tigru și Bivol, luna este formidabilă. Cei tineri chiar pot să aibă un copil.

Te-ar putea interesa și: Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 30 septembrie - 6 octombrie. Cei mai săritori nativi ai zodiacului

Iepure

Este foarte bine reprezentat. Are două stele extraordinare. Este o lună pentru pentru Iepurii care scriu cărți, dau examene.

Dragon

Are două stele rele: boală, chiar distrugere. Pot să pățească ceva rău dacă nu sunt atenți, să meargă la spital. Trebuie să trateze oamenii cu respect.

Șarpe

Nu are o lună bună deloc. Are niște stele urâte.

Te-ar putea interesa și: Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o trădare profundă

Cal

O duce mai bine decât alții. Poate să înceapă lucruri noi. Au steaua 1, a victoriilor, cu toate că tot anul au steaua pierderilor.

Oaie

Are procese. Poate să le câștige dacă ascultă sfaturile pe care le primesc. Ei ar putea să o ia razna, deci trebuie să asculte atunci când primesc un sfat.

Maimuța

Au parte de certuri, procese, pierderi, multe lucruri urâte. 

Te-ar putea interesa și: Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Cocoș

Nu au neapărat o lună bună. Câinele și Cocoșul se ceartă, ei sunt certăreți, dar are o stea foarte bună. Tot anul are steaua 5, care este o stea a distrugerilor, dar acum s-ar putea să primească niște bani. Nu se știe de unde.

Câine

Au parte de pierderi de idei. Pot să le spună prietenilor ce au de gând să facă și aceștia le fură ideile. Vor avea parte de o lună foarte urâtă. Pot să ajungă și la operații.

Mistreț

O duc un pic mai bine. Primesc ajutor de la familie. Îi ajută să treacă peste niște obstacole. 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel