Marilu, declarație uimitoare după despărțire: „Casa a fost dintotdeauna a mea, luată cu banii mei. Nu a existat niciun partaj”

Data publicării:

Marilu a publicat pe contul ei de YouTube un videoclip, în care explică pe îndelete ce s-a întâmplat după despărțirea de Iustin Petrescu și cum a fost totul, de fapt.

După ce a fost în centrul atenției din mediul online, datorită relației sale cu Iustin Petrescu, Marilu a decis să ia cuvântul (pe contul său de YouTube) și să ofere o perspectivă clară asupra despărțirii lor și a aspectelor legate de proprietate și custodia animalelor de companie. Prin declarațiile sale, Marilu evidențiază transparența și respectul pentru fostul partener, subliniind că separarea lor s-a desfășurat într-un mod matur și prietenos.

Te-ar putea interesa și: Marilu, despre zvonurile cu strategia de marketing: „Am monetizarea oprită pe Youtube de peste 2 ani. Mi se pare deplasat”

„Casa a fost dintotdeauna a mea, luată cu banii mei. Nu a existat niciun partaj”

Cu privire la casa lor comună, Marilu este fermă în afirmația că aceasta este deținută exclusiv de ea, cu banii săi. Ea subliniază că nu există niciun dubiu cu privire la proprietate, clarificând că nu a existat niciun fel de împărțire a acesteia. Este evident că Marilu dorește să pună capăt oricăror speculații cu privire la acest aspect al vieții lor personale, stabilind faptul că această casă este a sa și va rămâne a sa în continuare.

În ceea ce privește relația lor și modul în care au gestionat separarea, Marilu afirmă că nu au fost niciodată căsătoriți din punct de vedere legal și, prin urmare, nu a existat niciun proces formal de împărțire a bunurilor. Ea recunoaște contribuția lui Iustin la relație, menționând că acesta a lucrat alături de ea, dar evidențiază că finalul relației lor a fost tratat cu respect reciproc și echitate.

„Casa a fost dintotdeauna a mea, pe numele meu, luată cu banii mei, nu există niciun fifty-fifty, pur și simplu casa este a mea și va rămâne a mea în continuare. Legat de partaj, nu a existat niciun partaj. Eu și el nu am fost niciodată căsătoriți, n-am avut acte.

El a lucrat alături de mine, iar la finalul relației, m-am asigurat că este ok, m-am asigurat că este un final, din toate punctele de vedere, corect și confortabil pentru amândoi. El a lucrat în toți anii aceștia doar pentru mine și sfârșitul a fost corect din toate punctele de vedere”, a spus Marilu.

„Cățeii au custodie comună. Oricând poate să îl vadă pe Dusty”

Într-o notă pozitivă, Marilu clarifică și situația custodiei câinilor lor de companie. Ea menționează că au convenit asupra unei custodii comune pentru animale și subliniază faptul că Iustin poate să îl vadă pe Dusty oricând dorește, având în vedere legătura specială pe care acesta o avea cu cățelul. Această atitudine deschisă evidențiază dorința lor comună de a asigura binele animalelor și de a menține o relație respectuoasă după despărțire.

„Cățeii au custodie comună. Dar oricând poate să îl vadă pe Dusty, pentru că știu cât de apropiați au fost ei și cățelul și, practic, dacă se vrea și pot și sunt în țară (că o să vreau să călătoresc foarte mult), cățeii pot fi văzuți oricând”, a mai spus aceasta. 

Te-ar putea interesa și: Erika Isac s-a confruntat cu anxietatea severă și depresia: „Am ajuns în punctul cel mai înalt. Cel mai mult a contat să trag eu de mine”

Un alt aspect important al declarației este perspectiva lui Marilu cu privire la prietenia post-despărțire. Ea exprimă rezervele sale față de formarea unor prietenii foarte strânse imediat după o despărțire, considerând că este necesar să existe spațiu și un timp adecvat pentru a procesa despărțirea și pentru a permite ambilor parteneri să-și reconstruiască viețile în mod independent.

„Totul s-a terminat într-o zonă de prietenie, de amiciție. Eu nu cred în prieteniile astea foarte strânse după o despărțire, pentru că nu cred neapărat că sunt sănătoase pentru parteneri. Trebuie să vă lăsați spațiu, timp și celălalt trebuie să înțeleagă”, a încheiat Marilu Dobrescu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Ana-Maria Bugiu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel