Marina Almășan tună și fulgeră după ce a aflat de noua iubită a lui Georgică Cornu: A încercat să-și spele imaginea

Data publicării:
Captură video: YouTube/Kanal D Romania
Descriere foto: Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Omul de afaceri din Timișoara s-a lăsat cucerit de o altă femeie la nici o lună după despărțirea de Marina Almășan. Ce reacție a avut fosta lui iubită când a auzit că se întâlnește cu altcineva.

Marina Almășan a trecut printr-o relație de 10 ani cu afaceristul timișorean Georgică Cornu. Acum, cel din urmă are o nouă iubită cu care s-a și afișat în public, iar jurnalista nu a rămas tăcută în fața acestei situații.

Potrivit Cancan, este vorba despre o femeie pe nume Anuța, care ar fi făcut eforturi mari pentru a-l întâlnit pe proaspătul burlac Georgică Cornu.

Ce a mirat pe toată lumea este că, în decursul ultimei luni, Georgică Cornu ar fi continuat să vorbească cu Marina Almășan, în ciuda despărțirii, cerând împăcare.

În timp ce afaceristul  o combina pe Anuța, el îi scria și jurnalistei, dar acest joc nu a fost pe placul vedetei.

Fotografia cu Georgică Cornu și Anuța o puteți vedea aici.

 

Marina Almășan a ținut mult la discreție și intimitate, astfel că pentru ea este de neînțeles reacția afaceristului care, din punctul ei de vedere, a făcut o dramă din toată situația.

De ce a fost nevoie de tot circul ăsta

Ea a invocat și tentativa spălării de imagine a lui Georgică Cornu, chiar dacă afaceristul ar fi jucat un joc la dublu.

“Informația nu mă miră, auzisem și eu de ea. Singurul lucru pe care nu-l înțeleg este de ce a fost nevoie de tot circul ăsta, în care a încercat să-și spele imaginea, acuzându-mă pe mine că sunt un om hain, care l-a părăsit, deși mă iubea atât de mult, bla-bla-bla.

Eu am fost discretă și nu am vrut să spun nimic urât din toată povestea asta, care a durat 12 ani. Și nici nu voi spune vreodată”, a declarat Marina Almășan, potrivit Cancan.

„Cere disperat împăcarea”

Afaceristul nu ar fi renunțat la mesajele trimise pe ascuns Marinei Almășan nici măcar acum. Vedeta precizează că încă ia legătura cu aceasta, chiar și după oficializarea relației.

„Iar dacă tot încearcă să-și construiască, înțeleg, demult deja, o nouă relație (și chiar mă bucur pentru asta!) de ce continuă să-mi  trimită zilnic mailuri siropoase, în care își mărturisește iubirea, cere disperat împăcare, îmi propune vacanțe de vis, promite că se mută chiar de mâine in București. Această duplicitate nu am s-o înțeleg niciodată. Jocul la două capete , la vârsta noastră, este cel puțin rușinos. În rest…să fie sănătos. Și să găsească iubirea de care are nevoie și care să-i tolereze felul de a fi”, a adăugat aceasta.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel