Marius Manole acuză o cunoscută companie aeriană de minciuni și neglijență: „Sunt niște nesimțiți și își bat joc de oameni”

Data publicării:
Sursă foto: Captură video Facebook Marius Mnaole
Descriere foto: Sursă foto: Captură video Facebook Marius Mnaole

Actorul Marius Manole a trecut printr-o situație neplăcută, când a încercat să ia un zbor pentru a ajunge la spectacol, la Cluj. Într-o transmisiune live pe Facebook, acesta și-a exprimat nemulțumirea față de modul în care compania aeriană TAROM gestionează anulările și întârzierile, punând în discuție veridicitatea motivelor invocate și impactul negativ asupra planurilor sale profesionale.

Într-o transmisiune live difuzată pe contul său de Facebook, cunoscutul actor Marius Manole a făcut publică o plângere vehementă legată de serviciile companiei aeriene TAROM. Actorul a dezvăluit că întâmpină dificultăți majore în a ajunge la un spectacol important care urmează să aibă loc la Cluj. Alături de el se afla și celebra actriță Carmen Tănase. Actorul a exprimat frustrare profundă, acuzând TAROM că a anulat zborurile fără o justificare corectă și că nu oferă soluții adecvate pentru pasagerii afectați.

Conform celor relatate de Marius Manole, TAROM a anulat zborurile spre diferite destinații, fără a oferi explicații clare. Actorul a menționat că, deși compania a invocat condițiile meteo ca motiv pentru anularea zborurilor, alte avioane continuă să opereze fără probleme în aceleași condiții de vreme. Acesta a contestat veridicitatea acestor afirmații și a sugerat că problemele tehnice ar putea fi cauza reală a întârzierilor și anulărilor.

Te-ar putea interesa și: Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

„Sunt niște nesimțiți și își bat joc de oameni”

Marius Manole a criticat aspru TAROM pentru ceea ce consideră a fi o minciună deliberată, menționând că lipsa de transparență și comunicarea defectuoasă din partea companiei sunt inacceptabile. În plus, actorul a subliniat faptul că din cauza acestei situații este posibil să rateze spectacolul la care urma să participe și că cineva ar trebui să fie tras la răspundere pentru toate costurile suportate degeaba.

„Este foarte interesant ce face TAROM. Pe lângă faptul că anulează zboruri pe bandă rulantă și că nu poți să pleci din aeroport chiar dacă ai treabă, eu am spectacol diseară la Cluj, ei mint. Ei pur și simplu mint. Au zis că din cauza vremii. Dar nu e adevărat, pentru că alte zboruri pleacă spre București, TAROM nu pleacă spre București. Probabil s-a defectat avionul, dar în loc să spună adevărul, spun că nu pot pleca avioanele din cauza vremii nefavorabile. Ceea ce este o minciună. Vreau să știu și eu cum rezolv problema asta, cum ajung la spectacol la teatru. Cine plătește toată mizeria asta? Cine răspunde pentru toată prostia asta? Dacă știți pe cineva la TAROM, anunțați-i că sunt niște nesimțiți și că își bat joc de oameni. Cum să minți că din cauza vremii? Păi alte avioane zboară. Mă mir pe banii mei și pentru că nu ajung la spectacol. Vreau să știu cine plătește pentru chestia asta, dacă eu nu ajung la teatru, la spectacol”, a declarat Marius Manole, într-o transmisiune live difuzată pe contul său de Facebook.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel