Marius Manole, despre proful în fustă: Poți să-ți bați nevasta, să dai în cap, dacă te îmbraci în pantaloni ești oricând privit mai bine de societate decât acest profesor

Data publicării:
Marius Manole
Descriere foto: Marius Manole

Actorul Marius Manole a avut reacție în cazul profesorului în fustă.

Recent, actorul Marius Manole a intervenit în dezbaterea legată de profesorul care a venit îmbrăcat în fustă la facultate. Într-o postare pe Facebook, Marius Manole a criticat dur reacțiile negative stârnite de această situație, subliniind că, într-o țară în care analfabetismul funcțional atinge cote alarmante, oamenii se concentrează mai mult pe aparențe decât pe valoarea reală a unui individ.

 

Actorul a continuat să evidențieze ipocrizia societății, afirmând că oamenii tind să privească mai favorabil pe cei care se conformează normelor vestimentare, chiar dacă aceștia pot avea comportamente reprobabile. 

 

Marius Manole a adăugat că societatea consideră ciudat tot ce este diferit de normele sale și a făcut o paralelă istorică despre femeile care au început să poarte pantaloni, subliniind dificultățile cu care s-au confruntat acestea.

 

Actorul a criticat lipsa de empatie și de grijă față de cei din jur, în special în contextul unei țări ultraortodoxe.

 

„Un excelent profesor a venit imbracat la facultate in fusta. Intr o tara in care 70% la suta sunt agramati si analfabeti functional, oamenii s au socat ca un profesor a indraznit sa vina la facultate imbracat in fusta. Intr o tara in care cei mai multi nici nu au calcat pe la facultate si in general nu se ating de o carte ca le face rau. Nu conteaza ca acel om e un super profesor si nu o spun eu, o spun studentii si colegii lui.

 

Ca si a tocit coatele pe bancile scolilor cat neam de neamul lor nu o va face vreodata. Inca o data forma e mai importanta decat fondul! Poti fi hot, mincinos, sa ti bati nevasta, sa dai in cap, daca te imbraci in pantaloni esti oricand privit mai bine de societate decat acest profesor. Oamenii considera ciudat tot ce i diferit de ei. Tot ce nu inteleg. Cum ar fi fost daca o femeie n ar fi indraznit intr o zi sa se imbrace in pantaloni? Va imaginati cum a fost privita acea femeie. Da, e îngrozitor. Empatia si grija pentru nevoile celui de langa tine nu mai fac parte din arsenalul omului. Doar cand li se intampla lor incep sa realizeze.

 

Sau nu! Intr o tara ultra ortodoxa, credinta lipseste cu desăvârșire. Pentru mine credinta inseamna sa ai grija de cel de langa tine, sa ajuti, sa l sprijini, sa l asculti si sa l intelegi! Nu sa umbli pe la biserici, sa pui acatiste si sa te dai cu mir in loc de parfum. Dar Dumnezeu exista. Și ce sa vezi? Exista pentru toti. Una din legile lui .. sa nu judeci!!!”, a scris Marius Manole pe Facebook.

 

VEZI ȘI: Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...:

https://www.spectacola.ro/profesor-dupa-ce-andrei-nae-a-purtat-o-fusta-as-vrea-sa-evit-sa-il-elogiez_40640.html

 

VEZI ȘI: Șoc total la Jocurile Olimpice 2024! Istoric: M-am simțit profund ofensat și discriminat. Dacă aceasta este imaginea “lumii noi”, prefer să rămân vetust:

https://www.spectacola.ro/soc-total-la-jocurile-olimpice-2024-istoric-m-am-simtit-profund-ofensat-si-discriminat-daca-aceasta-este-imaginea-lumii-noi-prefer-sa-raman-vetust_40659.html

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel