Medana și Alin Oprea au plecat în vacanță, în plin scandal. Artistul i-a făcut un cadou impresionant: „Femeia care merită tot”

Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Instagram Medana Oprea
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Instagram Medana Oprea

După ce au fost protagoniștii unui scandal cu Larisa Uță, Medana și Alin Oprea au plecat în vacanță pentru a uita de toate lucrurile întâmplate în ultima vreme.

Alin Oprea și soția sa, Medana, au fost protagoniștii unui scandal uriaș cu fosta soție a artistului, Larisa Uță. Cei doi și-au aruncat cuvinte grele și au făcut acuzații grave unul la adresa celuilalt, iar Medana a fost nevoită să intervină și ea în cearta iscată. Acum, după ce lucrurile s-au mai calmat, Medana și Alin Oprea au decis să ia o pauză de la tot ce s-a întâmplat în ultimele zile și au plecat în vacanță, în Barcelona. Cântărețul a postat, pe pagina sa de Facebook, o fotografie cu soția sa care ține în brațe un buchet imens de crini albi. Alături de această poză, artistul a scris câteva rânduri emoționante pentru Medana și i-a mulțumit pentru susținerea și devotamentul de care a dat dovadă. Alin Oprea a mărturisit că singurul regret pe care îl are în viață este că nu a cunoscut-o mai devreme, dar este recunoscător că a apărut în calea lui și l-a învățat atât de multe lucruri. De asemenea, acesta a atașat și o poezie scrisă de soția sa. 

„Susținerea și devotamentul ei sunt balsam pentru sufletul meu”

„Femeia care merită tot! La Sagrada Familia, i-am oferit un buchet de crini albi, în semn de mulțumire și de recunoștință. Dacă am vreun regret în viața asta, este faptul că nu a apărut ea, de la bun început în calea vieții mele. Nu mă plâng însă! Mulțumesc divinității că a apărut măcar în a doua parte și că m-a învățat atât de multe. Susținerea și devotamentul ei sunt balsam pentru sufletul meu și a tuturor celor care o cunosc. Atașez aici și poezia scrisă de Oprea Medana”, a scris Alin Oprea, pe pagina sa de Facebook, alături de o fotografie cu soția sa. 

Te-ar putea interesa și: Nelu Vlad, secretele unei căsnicii de 50 de ani și fosta iubire care l-a marcat: „Și acum aș dori să mă întâlnesc cu ea”

Scânteia

„Prin nori, prin soare și furtuni

Te voi iubi, o viață

Asemeni unei mari minuni

Mi-ai dat din nou speranță

Când totul era trist și gri

Ai reaprins scânteia

Te voi iubi, pân’oi muri

Și voi cinsti femeia

Ce m-a făcut să recunosc

Că viața-i o minune

Și azi pot să deosebesc

Cărbunii de tăciune

Azi, pot simți că-s izbăvit

Și Doamne cât am suferit

Când în trecut m-au părăsit

Toți cei pe care i-am iubit

Nici tată, mamă sau copii

Să mă-nțeleagă n-am avut

Asemeni unor utopii

Din lacrimi mi-am făcut un scut

De mic copil am îndurat

Trădarea, umilința

Dar ca adult, azi mi-am jurat

Că îmi voi da silința

Să nu trădez la rândul meu

Iubirea, jumătatea

Să mă încred în Dumnezeu

Simțindu-i bunătatea

Azi pot simți că sunt iubit

De o femeie-înger

Ce sufletu’ mi-a-mpodobit

Cu scânteieri de fulger”

Te-ar putea interesa și: Alin Simoiu, declarații controversate despre concurentele de la Insula Iubirii: „Niciuna dintre fete nu merită atenția mea”

Zilele trecute, Medana Oprea a avut o intervenție în cadrul emisiunii „Un Show Păcătos”, unde a mărturisit că nu o poate acuza pe Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, cu nimic pentru că au avut o relație de peste 20 de ani. Cu toate acestea, femeia a recunoscut că știe multe lucruri pe care nu le poate spune și a acuzat-o pe Larisa că vrea, probabil, să înceapă noi proiecte în România și să se facă cunoscută pe baza acestui scandal. Mai mult decât atât, Medana Oprea a declarat că soțul ai are mai multe videoclipuri cu fosta parteneră pe care nu le poate arăta în mod public. 

„Cred că vrea să se facă cunoscută”

„Mi-a spus că dacă eu intru în direct, nu mai vorbește cu mine că este un subiect sensibil. Eu nu am ce să zic despre această doamnă. Au stat împreună peste 20 de ani. Eu acum, ca actuală soție nu o pot blama. Eu știu multe, iar Alin nu vrea să vorbească. Ea a venit în București că traiul din Londra este scump. Cred că vrea să înceapă noi proiecte și să se facă cunoscută. Poate așa va putea. Eu am aflat că se întoarce în România. Alin Oprea nu poate să vină la televizor și să arate toate videoclipurile cu soția sa. Nu poate să arate așa ceva. Este om public. Vreți să știți de ce nu mă lasă Alin în emisiuni singură? Pentru că sunt sinceră și spun totul”, a declarat Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, la emisiunea „Un show păcătos”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel