Medana, soția lui Alin Oprea, rupe tăcerea în scandalul cu Larisa Uță: „Mă ofer să o consiliez psihologic”

Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Instagram Medana Oprea
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Instagram Medana Oprea

Medana Oprea, soția lui Alin Oprea, a intervenit în scandalul dintre soțul ei și fosta sa parteneră. Femeia a făcut, în cadrul emisiunii „Un Show Păcătos”, o serie de dezvăluiri.

Medana Oprea, soția lui Alin Oprea, nu s-a mai abținut și a intervenit în scandalul dintre soțul ei și fosta sa parteneră. Femeia a decis să vorbească deschis despre tot ceea ce s-a întâmplat între ei și nu a mai ținut cont de soțul ei, care a rugat-o să nu intre în acest subiect sensibil. În cadrul emisiunii „Un Show Păcătos”, Medana Oprea a mărturisit că nu o poate acuza pe Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, cu nimic pentru că au avut o relație de peste 20 de ani. Cu toate acestea, femeia a recunoscut că știe multe lucruri pe care nu le poate spune și a acuzat-o pe Larisa că vrea, probabil, să înceapă noi proiecte în România și să se facă cunoscută pe baza acestui scandal. Mai mult decât atât, Medana Oprea a declarat că soțul ai are mai multe videoclipuri cu fosta parteneră pe care nu le poate arăta în mod public. 

„Cred că vrea să se facă cunoscută”

„Mi-a spus că dacă eu intru în direct, nu mai vorbește cu mine că este un subiect sensibil. Eu nu am ce să zic despre această doamnă. Au stat împreună peste 20 de ani. Eu acum, ca actuală soție nu o pot blama. Eu știu multe, iar Alin nu vrea să vorbească. Ea a venit în București că traiul din Londra este scump. Cred că vrea să înceapă noi proiecte și să se facă cunoscută. Poate așa va putea. Eu am aflat că se întoarce în România. Alin Oprea nu poate să vină la televizor și să arate toate videoclipurile cu soția sa. Nu poate să arate așa ceva. Este om public. Vreți să știți de ce nu mă lasă Alin în emisiuni singură? Pentru că sunt sinceră și spun totul”, a declarat Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, la emisiunea „Un show păcătos”

Te-ar putea interesa și: Un psiholog dezvăluie dedesubturile scandalului dintre Alin Oprea și fosta sa soție. Controversa săptămânii din zona mondenă

„Eu mă ofer să o consiliez psihologic”

De asemenea, Medana Oprea i-a recomandat Larisei Oprea să își concentreze atenția și energia pe ceva productiv, nu pe scandalul creat în ultimele zile. Mai mult decât atât, aceasta s-a oferit să o consilieze psihologic pe fosta soție a soțului său.

„Nu pot să știu așa ceva pentru că noi avem o altfel de relație. În familia aia toată lumea stătea altfel. Poate să își facă o nouă carieră, dar să nu facă așa ceva, să vină la televizor. Ar trebui să își concentreze atenția pe altceva. Eu mă ofer să o consiliez psihologic dacă are nevoie”, a adăugat Medana Oprea.

Te-ar putea interesa și: Cum arată Adrian Minune de când și-a micșorat stomacul. Manelistul a ajuns la 58 de kilograme în doar 6 luni. Cătălin Măruță a rămas uimit: „Ești alt om”

Disputa dintre Alin Oprea și fosta sa soție, Larisa Uță, a început în urmă cu câteva zile, atunci când femeia a făcut o serie de acuzații grave la adresa fostului partener. Alin Oprea i-a dat replica, iar de aici a pornit un întreg scandal.

Larisa a dezvăluit un aspect tulburător din viața lor de familie: lupta soțului său cu alcoolismul. Ea a descris momentele grele prin care au trecut împreună, când alcoolul îi afecta grav viața și comportamentul. Mai mult de atât, Larisa Uță a recunoscut că Alin Oprea a agresat-o fizic o dată, când era într-o stare avansată de ebrietate. Aceasta a mărturisit că a încercat ani la rând să ascundă această problemă a soțului ei pentru că nu voia ca presa să afle, el fiind o persoană publică în România.

Alin Oprea nu s-a putut abține și i-a dat replica fostei sale soții. Artistul a declarat că Larisa Uță este o femeie plină de ură și răutate, răzbunătoare și că doar se victimizează. În plus, bărbatul a precizat că tot ceea ce a dorit fosta sa soție să facă a fost să îi afecteze imaginea, chiar cu ajutorul copiilor, folosindu-se de punctele lui sensibile. De asemenea, Alin Oprea a spus că femeia vrea doar să îl îndepărteze de actuala soție și să îl apropie de copii doar pentru a obține beneficii materiale.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel