Medicul Mihail Pautov, cel mai sănătos mod de a găti carnea. De ce nu trebuie să o speli înainte și ce nu e recomandat să o rumenești prea mult

Data actualizării: | Data publicării:
Dr. Mihail, captură video TikTok
Descriere foto: Dr. Mihail, captură video TikTok

Medicul Mihail Pautov a dezvăluit care este cel mai sănătos mod de a găti carnea. Iată de ce nu trebuie să o speli niciodată înainte de preparare și de ce este important să eviți rumenirea excesivă.

„Leguma” preferată a românului e carnea. Și pentru că se găsește pe mese aproape zilnic, este important să știm cum ar trebui, de fapt, să o gătim corect pentru a beneficia la maximum de ea. Cu toate că mulți obișnuiesc să spele carnea înainte de preparare, medicul Mihail Pautov avertizează că acest lucru nu este recomandat, deoarece poate răspândi bacteriile în loc să le înlăture. În schimb, el sugerează că mirosul neplăcut este un indicator clar al stării proaste a cărnii. Pentru a găti carnea într-un mod sănătos, medicul recomandă să evităm rumenirea excesivă, deoarece acest proces poate genera substanțe cancerigene. 

Medicul Mihail Pautov, cel mai sănătos mod de a găti carnea

Mihail Pautov a împărtășit o metodă simplă și delicioasă de preparare a cărnii. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, medicul  le-a recomandat urmăritorii săi o nouă rețetă culinară, ușor de făcut.

Te-ar putea interesa și: Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Ingrediente

Carne de porc

Paprika

Chilli

Ghimbir

Morcov

Dovlecel

Ardei gras rosu

Ardei gras galben

Ceapa

Usturoi

Pasta de tomate

Ananas

Amidon

@doctor.mihail

Iată o rețetă simplă și sănătoasă de gătit carnea ☝????????????‍⚕️????

♬ original sound - doctor.mihail

Te-ar putea interesa și: Dr. Cezar dezvăluie care este singurul aliment care nu se strică niciodată. Îl poți consuma oricând fără grijă

Te-ar putea interesa și: Remediul mănăstiresc pentru sănătatea oaselor și articulațiilor. Combate osteoporoza și reduce inflamația: „Se ia câte o linguriță dimineața”

Mod de preparare

„Oare voi spălați carnea când o cumpărați de la magazin? Carnea nu se spală și pentru asta este un motiv. Dacă este stricată sau are vreo bacterie pe ea, atunci se simte la miros. Dacă are o bacterie pe ea și o speli, tu împrăștii bacteria aia peste tot.

În prima fază prăjim câteva minute carnea, doar să o rumenim. Punem ceapă, morcov, usturoi, ghimbir, dovlecei, paprika, chilli, ananas, pasta de tomate, un pic de amidon pe care îl amestecăm înainte cu puțină apă. Apoi punem 3 lingurițe de oțet, două lingurițe de miere. De crusta aceea prăjită trebuie să ne ferim. Este nesănătoasă. Acolo sunt substanțe cancerigene, dar în momentul în care o avem ușor sigilată, carnea este numai bună și sănătoasă de mâncat”, a spus medicul Mihail Pautov pe rețelele sociale.

Te-ar putea interesa și: Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”

Te-ar putea interesa și: Tratamentul natural care curăță vasele de sânge și ne scapă de toxine. Lidia Fecioru: „Se recomandă o cură de 14 zile”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel