Medicul Monica Pop a rupt tăcerea în scandalul cu Adriana Bahmuțeanu, după 9 ani. În ce relații sunt acum cele două: „A fost o discuție foarte neplăcută”

Data publicării:
Captură video: YouTube/Kanal D Romania
Descriere foto: Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Medicul Monica Pop a vorbit pentru prima dată, după 9 ani, despre scandalul care a ținut primele pagini ale ziarelor în 2015, când a intrat într-o dispută publică cu Adriana Bahmuțeanu. 

Ani la rând, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au ținut primele pagini ale ziarelor. Cei doi s-au căsătorit și au divorțat de foarte multe ori, iar scandalurile dintre ei erau la ordinea zilei. În 2015, invitată într-o emisiune TV, medicul Monica Pop a discutat despre problemele cu care se confruntau cei doi copii ai cuplului.

Când a văzut emisiunea, Adriana Bahmuțeanu nu a stat pe gânduri și a intervenit telefonic. Între cele doua a avut loc o discuție extrem de aprinsă, de unde nu au lipsit jignirile. Ulterior, celebrul oftalmolog a dat-o în judecată pe Adriana Bahmuțeanu pentru calomnie și, potrivit presei, ar fi cerut daune de 30.000 de euro. Judecătorii i-au dat câștig de cauză Adrianei Bahmuțeanu, atât în primă instanță, cât și după ce medicul a făcut recurs.

Te-ar putea interesa și: Bogdan de la Ploiești, anunț șoc. Artistul a recunoscut pe scenă că este tatăl a doi copii: „Este un moment emoționant pentru mine” / Video

Te-ar putea interesa și: Accident grav în timpul filmării unei scene din filmul „Cursa”. Anunțul făcut de Codin Maticiuc: „Implicate și vătămate au fost 3 persoane”

Medicul Monica Pop a rupt tăcerea în scandalul cu Adriana Bahmuțeanu, după 9 ani

Au trecut 9 ani de la întregul scandal. Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, medicul Monica Pop a vorbit despre deschis incidentul petrecut în 2015. Deși conflictul a escaladat, ajungând chiar în instanță, medicul a subliniat că procesul s-a clasat fără ca nimeni să fie prejudiciat, infirmând, de asemenea, zvonurile legate de daunele de 30.000 de euro. Tensiunile din trecut au fost depășite, astfel că în prezent, Monica Pop și Adriana Bahmuțeanu au o relație foarte bună.

„Bineînțeles că m-am împăcat cu Adriana Bahmuțeanu și nu a fost deloc așa. Într-adevăr, a fost o discuție foarte neplăcută. Pe copii i-am avut pacienți de când erau mici. A venit domnul Prigoană cu ei la mine, înainte de a fi discuția asta, care a avut loc la domnul Brancu, alături. Am văzut copilul cel mare că era trist. Era trist, clar. Mi-a fost milă de el într-un fel și am înțeles situația lor. Nici vorba de 30.000 de euro (n.r. că ar fi cerut daune).

Într-adevăr, am făcut un proces, s-a clasat, deci nu i-au făcut nimic nici ei, nici mie. Nici vorbă de 30.000 de euro. Nu este adevărat. Suntem în relații foarte bune și foarte civilizate. Am fost la ea la podcast înainte de pandemie. Relațiile sunt bune. Nu îmi place să am relații tensionate cu cineva, chiar dacă eu sunt mai vulcanică”, a spus medicul Monica Pop, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de pe Kanal D.

Te-ar putea interesa și: Adrian Elicopter de Luptă tună și fulgeră, la o lună după ce a fost exmatriculat de la Academia de Poliție: „Mă gândesc să acționez în instanță asupra deciziei”

Te-ar putea interesa și: Înghețată de cafea făcută în casă, fără zahăr. Carmen Brumă a oferit cea mai delicioasă rețetă, ideală pentru zilele caniculare: „Se prepară foarte ușor”

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel